Toysdaily 玩具日報

查看: 18945|回復: 74

[Hot Toys] [轉] Batman 1/6 30日內出貨 (加圖)

轉自HT Community

Batman 1/6 30日內出貨

提早出貨?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

官方盒圖已出 真係早出過bat pod? :45:
出得噤快, 唔好求求其其喎 HT,
隻 DX02 已經撻左 Q, 我好鍾意隻 Batman 架,
唔好亂黎呀 :74:

Sideshow's website shows it will be on the U.S market in December, so that means it's probably November (early November or late October) for HK.

So yes, DX Batman is possible to be released within 30 days.
頭像被屏蔽
回復 3# Ayumiwill12

我以為香港係最早出貨的地方 :@
吓,咁快出∼∼∼∼晤系掛!!!!
回復 5# werewolf1995

就是HK最早啊
美國12月, HK至少會早一個月, 代表30天出貨是可能的
甘快出,凶多吉少喇隻野既QUALITY∼:@
甘快出,凶多吉少喇隻野既QUALITY∼
J.Z 發表於 29-9-2012 16:30

係啦, HT 次次趕出貨果 D 都係奶哂野
Touch wood!! :74:
我第一隻HT 仲要唯一一隻Batman
唔好咁玩我 :die:
俾D信心!!ht 要起義啦!
不過有冇大大覺得近幾隻ht qc 都冇咩問題!
除左mk I 冇左個地台同盞燈~
又會否錯左咋∼其實係tdkr bat pot :35:
:handshake:太好~~~
早派早享受~:D
有小小難度,未必出得切lol