Toysdaily 玩具日報

樓主: werewolf1995

[Hot Toys] [轉] Batman 1/6 30日內出貨 (加圖)

又會否錯左咋∼其實係tdkr bat pot
lingchung 發表於 29-9-2012 04:40 PM

我也覺得應該是打錯了,應該是tdkr bat pot沒錯
就算要出,應該也是AVENGERS 的CAPTAIN與THOR先出才對
BATMAN應該沒這麼快:52:
睇住先~~~~~~~~~~~:ar:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
坚定流啊             /
BATPOD已經有圖流出,BATMAN機會不大喎
回復 21# adidas

師兄,邊到有圖流出??
唉,訂咗呢隻冇耐又訂了1�4,呢隻都唔知取不取好
yliadsyot 發表於 29-9-2012 04:22 PM

唔洗驚 , 我同你原價買左張單去!!! pm me :!:!:!
回復 22# bunchan

快將推出系列
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... p;extra=&page=1
回復 24# adidas

o.....我以為已經有大貨圖流出tim....
回復 25# bunchan

但起碼證明BATPOD就快出貨:74:
回復 26# adidas

hahahah....都系∼∼∼我都好期待芒果∼
呢個WEBSITE 係咪可信性好高架?? JOKER 2.0都未出...
係就正喇!! 我訂o既時候SALES話3月出, 而家變11月!!
不過BATMAN, BAT-POD, T-800 一齊黎... 爽!!
回復 28# kimlam

Sideshow最可靠
但我地有冇會錯意就...:38:
仲有其實最終決定權都係官方(HT) :78:
其實早派貨係理所當然...
只係佢以前太過份耐都唔派貨姐...下下要客人等十個月至一年...