Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 1月 SR超合金 天元突破 紅蓮螺巖 & 漢之鑽頭 Set(官圖P8,新圖P11)

千值出左SR先出....SR變雞肋....
5,000YEN!!

今次應該平手或貴少少,睇佢送幾多野了.
warxv 發表於 26-9-2012 04:47 PM

我相信大部份配件都會放魂SHOP賣,  主体只是餌
2013年1月発売予定の新商品ラインナップ情報を公開!

■スーパーロボット超合金 グレンラガン
■スーパーロボット超合金 漢のドリルセット

news fm bandai e-mail

詳情容後公佈
回復 78# stonekeung01

都好WO,可以齋買鑽頭SET:34:
頭像被屏蔽
希望 Bandai 會好似龍騎咁,因為 figma 出先,佢賣大包~ haha~ :78:
超合金魂多數出老餅機械人的
鴨仔 發表於 27-9-2012 13:27

大积伽人马合一吾老饼喇挂~:67:
2013年1月発売予定の新商品ラインナップ情報&# ...
stonekeung01 發表於 25-9-2012 05:55 PM

睇死佢實出巨鑽啦!!!! 買硬!!!!!!
只要佢敢出, 佢就會成為市面上唯一一隻有巨鑽又可動的紅蓮祼巖了~~!!!
:$:$:$
飛翼係咪又限定? 要出得好過千值練先好...
回復 83# 鴨仔

睇怕又要落坑喇:help:
佢心口顏面對眼好似冇眼珠既,唔知係咪我睇錯

如果佢出鑽頭我會買大鑽配千練值,:35:
睇死佢實出巨鑽啦!!!! 買硬!!!!!!
只要佢敢出, 佢就會成為市面上唯一一隻有巨鑽又可動的紅蓮祼巖了~~! ...
鴨仔 發表於 27-9-2012 09:57 PM

ka版咪有巨鑽:(
漢のドリルセット
老老實實,唔理佢出D咩先,不過我聽到呢個名即刻冇晒胃口:50:

點解唔正正經經叫螺絲之力SET:31:
ka版咪有巨鑽
fatcheong 發表於 27-9-2012 11:42 PM

係喎, 我成日諗住KA版係不可動..... 哈哈.......:34:
回復 89# 鴨仔

聽聞好似話千值練都會出個巨鑽比佢隻紅蓮螺巖喎......不過唔知堅定流.....當然希望係堅LA