Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 1月 SR超合金 天元突破 紅蓮螺巖 & 漢之鑽頭 Set(官圖P8,新圖P11)

呢個個樣都唔似嘅
呢個個樣都唔似嘅
h238hk 發表於 1-10-2012 09:13 AM

千值練果隻就唔似,冇哂熱血feel

我都係鐘意tv設定多d,不過d紅色位唔該轉做金屬色丫:cool:
呢隻野系邊套卡通架?
千值練果隻就唔似,冇哂熱血feel

我都係鐘意tv設定多d,不過d紅色位唔該轉做金屬色丫
gerrard814 發表於 2-10-2012 03:02 PM

兄弟,RIOBOT系以原作為藍本重新設定,賣點本身就系設計師的個人風格,又何來"似"與"唔似"哩種講法?
就好似有啲人話SIC"唔似"原作TV造型一樣;此類作品都系通過原型師對原作的理解,表現出給人耳目一新感覺的新造型.
By the way,我覺得RIOBOT個設定好熱血囉
想問下各位朋友 , 黎2隻野咩價錢先合理 @@?
我係孤注見到
天元 - $))
飛越顛峰 - $#)
鑽set - @))
想問下各位朋友 , 黎2隻野咩價錢先合理 @@?
我係孤注見到
天元 - $))
飛越顛峰 - $#)
鑽set - @))
222_222 發表於 4-10-2012 12:46 AM

其實離個價真係差吾多~~~就算出到離都吾會差太遠~~~
同埋見噤多師兄覆離兩個topic~~~我個人覺得買嘅人會好多~~~
如果要等佢跌價嘅可能要一段時間~~~
兄弟,RIOBOT系以原作為藍本重新設定,賣點本身就系設計師的個人風格,又何來"似"與"唔似"哩種講法?
就好似 ...
DSEMI 發表於 3-10-2012 11:23 AM

我講緊個''樣'' ,頭部表情確係唔多得,面相好影響熱血度:67:
其他地方係唔錯
正!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
訂貨圖

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
咁多幅圖唔見佢帶黑超既:?
其實離個價真係差吾多~~~就算出到離都吾會差太遠~~~
同埋見噤多師兄覆離兩個topic~~~我個人覺得買&#22 ...
小玥玩具大堂 發表於 4-10-2012 06:58 AM

邊有可能非限定都$ 字頭呀- -...
平時買開都係# 中間.....
呢隻日yen定價係咪特別貴:?

之前加爾個d開訂都係3魚中:(
買得呢隻加埋SET EFFECT PARTS, 真係買千值鍊好過
SR超合金 Cross Over
stonekeung01 發表於 19-10-2012 12:04 PM

都幾九唔搭八=='