Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 1月 SR超合金 天元突破 紅蓮螺巖 & 漢之鑽頭 Set(官圖P8,新圖P11)

回復 224# 幪面超人RX

450行版? 係行版既話都幾貴下
師兄圖from where

我覺得啦 SR"合金" 官方都SHOW埋出黎 得果丁咁多合金成份

個人唔當佢係 ...
iptinyau2341 發表於 16-1-2013 13:28

"紅蓮螺巖PRODUCT有大過BODY既鑽"
除左一番賞及SR合金外,仲有 COMPOSITE Ver.Ka ...
回復 227# 人仔貓

龍紋身的紅蓮螺巖:72:
我不是玩具佬,我只是咁岩見到
同埋訂價都400
其實尚算合理
SR合金一向都唔係點炒得起, 就算炒起笨大都好快會再版, 仲可能有改良添:78:
HK已派(pic from FL Facebook)
已收蒸粉電話....一震出去拎:71:
其實呢, 各位知唔知呢隻紅蓮XX定價5500日圓, D鑽仔定價2600日圓, 加埋定價8100日圓, 可能大家見慣SR合金跳樓價, 一見非跳樓價就接受唔到了.

不過唔怕, SR合金差不多隻隻跳, 唔好急等下啦, 實有跳樓價
回復 230# fatcheong

沒炒起是好事,SR合金勇者王再版第2次價格就回穩了.......
不用擔心玩壞沒得買
頭像被屏蔽
拍賣網有隻4魚1草
回復  fatcheong

沒炒起是好事,SR合金勇者王再版第2次價格就回穩了.......
不用擔心玩壞沒得買
til520102 發表於 16-1-2013 05:21 PM

主要係想睇下佢會唔會出限定金屬色:shy:
拍賣網有隻4魚1草
iptinyau2341 發表於 16-1-2013 05:27 PM

sold out /_\
回復 233# redfish

係,我弟一個眼都凸左,我以為4百幾係有埋鑽,之後see清楚原來不是,兩樣夾埋要六字,立即諗依家D sr合金定價真係貴,都係省返
回復  redfish

係,我弟一個眼都凸左,我以為4百幾係有埋鑽,之後see清楚原來不是,兩樣夾埋要六字 ...
b855506 發表於 16-1-2013 05:59 PM

所以笨大以家好多野都拆開黎賣, 睇落無咁貴, 唔想俾全價可以剩係買主體, 1雞2味:ar: