Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 1月 SR超合金 天元突破 紅蓮螺巖 & 漢之鑽頭 Set(官圖P8,新圖P11)

個大鑽要搵野托住
fatcheong 發表於 16-1-2013 10:33 AM

就算是膠,有那麼大的size,肯定不輕的,更不要說如果用靚d料來做,更重。。。。。。用發泡膠就輕。要compromise 鑽size、重量、型,是極大的難題。
yugi 發表於 16-1-2013 12:29 PM

C兄, 係唔係即係已見街. 係既今日要走轉信我.
thank you
yugi 發表於 16-1-2013 12:29 PM

師兄圖from where:shiny:

我覺得啦 SR"合金" 官方都SHOW埋出黎 得果丁咁多合金成份

個人唔當佢係合金 當係一件靚少少既膠FIGURE 睇下其他廠D機械人

海洋堂山口式而家都要3魚頭啦 SR淨BODY 3魚多 / 3魚尾 個人黎講尚可接受...

同埋市面上除左一番賞果隻紅蓮螺巖之外

冇一件紅蓮螺巖PRODUCT有大過BODY既鑽同埋鑽動緊既鑽 SR係第一隻

FOCUS ON呢點就夠了:D

我承認我比較喜歡鑽頭:DD

BTW, 師兄們認為SR出唔出到天元突破級既紅蓮螺巖? 山口果隻而家好貴:help:
C兄, 係唔係即係已見街. 係既今日要走轉信我.
thank you
renewdanny 發表於 16-1-2013 01:27 PM

我唔知hk有未,圖在其他地方偷來的:DD
我唔知hk有未,圖在其他地方偷來的
yugi 發表於 16-1-2013 01:47 PM

哦...甘睇黎派貨既日子都近鳥.
renewdanny 發表於 16-1-2013 01:54 PM

官方日子都係1月18
回復 218# redfish

應該今晚就有得睇開箱文:shiny:
日本都派啦..今日都應該會收電話:73:
renewdanny 發表於 16-1-2013 01:54 PM

我收到個FD電話,HK今日新界區派左貨了:shiny:
但係未知價..
回復 221# K_Zero

禁ge話...今日7點之前都收到電話:35:
Wow so fast! hope HK will arrive today
450,已見街
好怕又炒起
頭像被屏蔽