Toysdaily 玩具日報

查看: 14956|回復: 47

[分享討論] 梁朝偉頭雕

有無師兄訂了雞旺二樓隻梁朝偉頭雕??
今日行過擺出黎ge 大貨同之前擺出黎0個隻版真係差好遠.... 之前個版真係幾靚...
本來想買埋隻"魂"金城武... 而家都係睇定D先 la....
EB 個無間道計劃又爛尾.... 都唔知幾時先有隻似樣既偉仔.... =__=

梁朝偉頭雕

有無師兄訂了雞旺二樓隻梁朝偉頭雕??
今日行過擺出黎ge 大貨同之前擺出黎0個隻版真係差好遠.... 之前個版真係幾靚...
本來想買埋隻"魂"金城武... 而家都係睇定D先 la....
EB 個無間道計劃又爛尾.... 都唔知幾時先有隻似樣既偉仔.... =__=
我係"魂"嘅FB pm問過果隻樣板係大貨嚟㗎~~~
如果係既都會買埋... 因為得佢地呢隻...
真心希臘佢地做好D la ... 好似煙時點對最佳拍擋真係一百個like !
thx C hing
如果係既都會買埋... 因為得佢地呢隻...
真心希臘佢地做好D la ... 好似煙時點對最佳拍擋真係一百個like  ...
edward_leung 發表於 22-9-2012 09:27 PM

:64:唔使唔該~~~因為我都好期待隻金城武所以問咗先去落訂:D
我今日都去過雞旺, 梁朝偉頭雕隻耳仔好似大左D同有D兜風耳.
另, 監獄兔大大, 金城武頭雕, 睇睇下左眼有D射厘. 希望會出長髮金城武頭雕啦!!
我係雞旺二樓訂咗隻古惑仔浩南,由五月等到而家都未有消息,希望佢地做好啲啦
我係雞旺二樓訂咗隻古惑仔浩南,由五月等到而家都未有消息,希望佢地做好啲啦
我今日都去過雞旺, 梁朝偉頭雕隻耳仔好似大左D同有D兜風耳.
另, 監獄兔大大, 金城武頭雕, 睇睇下左眼有D射 ...
chibita 發表於 22-9-2012 09:39 PM

chibita兄~~EB鬼武者咪長頭髮版囉:he:
唔止兜風耳... 油出界... 根本同之前擺出黎個隻係兩回事...
等我仲買左隻Hottoys slim body 諗住組"一代宗師" tim...
chibita兄~~EB鬼武者咪長頭髮版囉
監獄兔 發表於 22-9-2012 09:45 PM

兔大, 我知呀, 我今日都去左EB:DD
不過鬼武者中間分界太....:@
我鍾意武哥哥零亂帶點不羈的長髮:love:
我係咪要求好高呢?:)
唔止兜風耳... 油出界... 根本同之前擺出黎個隻係兩回事...
等我仲買左隻Hottoys slim body 諗住組"一代宗 ...
edward_leung 發表於 22-9-2012 10:21 PM

成個面型都好似有D問題, 眼球好似太圓同雙眼位置太埋了:@
回復 1# edward_leung

EB無間道爛尾咗咩!?
三年之後又三年 lor.... 等到都唔記得左.... :ice:  希望Bill野仲記得啦....
我就已經無左希望..
都算ok
好過冇:42: