Toysdaily 玩具日報

查看: 13293|回復: 10

[分享討論] 深田恭子最新寫真《Blue Moon》搶先曝光!

日本女星深田恭子24日即將推出寫真集《Blue Moon》,紀念人生即將邁入下一個階段。
先前就以性感比基尼裝扮登上日本成人雜誌《WEEKLY PLAYBOY》,
深田恭子在最新曝光的寫真照片中,也穿著三點式泳裝上陣,火辣又不失性感,
有別於近年來低潮的形象,似乎有意揣摩當年出道時的青澀模樣。

深田恭子當年與金城武合作日劇《神啊!請多給我一點時間》在亞洲地區知名度大開,
不過,後來身材走樣、負面消息不斷,使她人氣逐漸下滑。
但最近忙著拍攝NHK大河劇《平清盛》及《TOKYO AIRPORT》她,為了紀念自己人生的第30個生日,遠赴夏威夷拍攝寫真。

當年既恭子妹妹,話咁快就踏入三十歲
如果靜係睇相,根本唔會覺得佢已經三十歲:58:
宜家D醫學美容真係......:76:
唔講身材...恭子妹妹便裝相都好正:35:

樣都變埋....:67:
完全唔同咗樣:50:
好似變左另一個人咁

before

after

:?不過都是好正:shy:
完全唔同咗樣
巴武藏 發表於 28-11-2012 03:42 PM

咁正常既...十幾碎變成三十碎點會無變?(而且化妝髮型都會影響)...依家d人睇韓國人造人兵團咪一樣鬼咁投入....:35:(相反個人覺得恭子依家更有女人味)
...............佢中咗『面目全非腳』嗎?:cool:

天生已經係咁靚女, 何解靚成咁都要『大執』呢??
Compare with before.... Her face is very forgettable now. :67:
...............佢中咗『面目全非腳』嗎?

天生已經係咁靚女, 何解靚成咁都要『大執』呢??
fukada 發表於 1-12-2012 11:00 PM

其實髮型、化妝、衣著都會改變一個人俾人既印象
正如我一個朋友,中學時普通人一個
到出黎做野打扮下,轉下髮型,當堂靚仔左好多
佢都係一個搵萬幾、兩萬蚊住公屋既打工仔
邊得黎咁多錢"醫學美容"
回復 10# chlycab

你提及既朋友係香港市民,

但深田恭子係大明星, 20歲未夠已經紅遍日本.......(難道佢今日先第1次化妝??)

"化妝" 同 "整容" 係兩回事.......... 佢整容係鐵一般既事實