Toysdaily 玩具日報

查看: 62956|回復: 223

[新品消息] 聖鬥士聖衣神話EX 仙女座瞬(新生青銅聖衣)

我要EX 12宮 :blame:
又無黃金………:56:
五子好似吾係好受歡迎:79:
其實都估到, 因為出左處女, 一定出瞬比佢著,
之後出天秤/水瓶, 紫龍/冰河~
但啊瞬真係...等左你好耐啦:$
TAMASHII NATIONS Japan � バンダイコレクターズ 事業部公式
聖闘士聖衣神話EX、次の商品化キャラクターは…!

我唔敢相信EX化左之後會點女人法
頭像被屏蔽
可以休息下回下氣...........
又冇黃金:53:
都唔知幾時先出完
又到阿瞬鳥.......快啲出埋啲黃金就好喇~:D
其實都估到, 因為出左處女, 一定出瞬比佢著,
之後出天秤/水瓶, 紫龍/冰河~
但啊瞬真係...等左你好耐啦
rubybaby 發表於 21-9-2012 11:10 AM

I just hope 處女 comes with 啊瞬's head in order for 啊瞬 to wear the gold virgo cloth.  But it doesn't look like they will include it.  I don't want to buy 2 ikki and 2 啊瞬...........
睇返仙女座往積, 差不多次次都係一出即劈, 加上現時兩款EX青銅完全不受歡迎.

今次應該冇乜人會PREORDER, 鋪家都唔敢多.

雖然如此, 見到頭兩隻劈到咁慘, 肯即買的人會更少, 所以相信仙女座應該都會是一出即劈.

不過一兩年之後又會有人問幾時有再販.
又要下一隻先黃金.............................
對我來說是好事荷包可以休息下
要買的始終要買:time: