Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 聖鬥士聖衣神話EX 仙女座瞬(新生青銅聖衣)

快啲公佈黃金啦......:handshake:
卡妙 發表於 21-9-2012 01:20 PM

阿舜成個女人咁
呢個瘦瘦 BODY 又好岩佢用喎 !
成個人的比例..好似怪怪的
黃金!!黃金!!黃金!!
我要黃金十二宮呀~~~~~~~~:no:
回復 19# 老文

胸太大, 腰太幼....搞到啲青銅比例好有問題

反而黃金因為有甲, 所以睇唔出比例出現嚴重問題.
回復 22# drewdrew88

手太長..腳太長..變左頭又好似細左...青銅本來就係少甲..唔明點解要用番呢個body...:67:
見到五小強都有啲滯:72:
These five folks aren't the focus of this anime but those golden saints are!!!! YOU HEAR THAT, BANDAI???!!!!!!
These five folks aren't the focus of this anime but those golden saints are!!!!

YOU HEAR THAT, BANDAI???!!!!!!
大隻妙.... :P
不過都係要入手....第一次買瞬...
cmf12 發表於 21-9-2012 11:05 AM

樓主可以將topic名改返做「聖鬥士聖衣神話EX 仙女座瞬(新生青銅聖衣) 」了~ :)
樓主可以將topic名改返做「聖鬥士聖衣神話EX 仙女座瞬(新生青銅聖衣) 」了~
太陽之牙 發表於 21-9-2012 07:26 PM

:71: :71: :71:
唔知EX會唔會出翻冥界三巨頭呢??