Toysdaily 玩具日報

查看: 8096|回復: 25

[新品消息] 聖衣神話 EX 新生青銅鳳凰座一輝發售日期公佈!!

頭像被屏蔽
各位仲意大胸既 EX 新生青銅一輝請留意,Tamashii 官網公佈將於 11 月 17 日發售,如果訂左既大大,可於早兩 ...
chiu 發表於 26-10-2012 11:15 PM

冇訂~~~~~~~~~~~~~等睇現貨了~
個胸好大咩?? OK, 我接受到.:(
其實我都吾覺得咁差。我都訂左:35:
其實我都吾覺得咁差。我都訂左:35:
17到喇???太好!!訂左.......不過肯定現貨插價啦:sad:

就係依家大家既心態,令到貨品走向2邊極端,
唔得既貨品我唔買,唔該唔插到一半價錢都唔好叫我買;
得既貨品就炒到上天,d老細話唔賺返你夠本去填蝕本貨點掂,
跟本已經失衝,以前仲話差唔多價錢會買,依家多$5蚊都唔俾你賺,
當然其中有代理迫人食死貨等問題,
不過玩家們心態亦係一問題,果件貨本身唔受歡迎,所以就等插水先買,
但有d貨受歡迎,但又唔係高價都唔買,個個等跌價,
老細要找數,咪焗住劈套現,到多做幾次,大家都習以為常,
咪乜貨都等插,咁有極受歡迎既貨推出時,d老細仲唔執返筆咩
呢幾隻野應該出魂限吧,出左幾廿次,次次都插水.
BANDAI都仲唔醒水,都係果句,等插水吧.
GunBuster 發表於 28-10-2012 04:47 PM

如果連呢d都放入魂限,你又會鬧佢乜都放入去,搞到貴哂,
跟本冇分別,bandai點做都會俾人鬧,
除左佢話賣大包收你100蚊,可能個個讚到上天
我都等收貨呢......:shy:
GunBuster 發表於 28-10-2012 04:47 PM

放入魂限只會對真心想入既人要食貴野,之後又要俾人炒到上天,魂限對非日本玩家根本唔係好事,
其實都無話死唔死貨,只係依家d玩具定價太高,下下都要幾舊以上,負擔真係好重,量力而為既人當然係等佢跌價先買,
記得上年年頭後追龍珠的SHF,孫悟空,笛子魔童,孫悟飯都係$220,$221,$182,依家最少到要3舊先有得唸....小弟都有好多野想入,不過都真係要睇價入貨:67:
訂左,點解唔訂?玩開都係隻隻買架啦,係咪都要買點解唔同買開個間訂?
EX一輝應該直插冇水花, 相信下個月尾插破3魚, 同樣數量的EX處女就應該越升越有
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽