Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay - 劉心悠

前幾日經過Enterbay門市,問N妹妹幾時取貨?N妺妺用佢水汪汪嘅眼神,溫柔嘅聲線說:四月內會有 ...
dennis128 發表於 10-4-2013 10:57 AM

如果有日子,咁佢唔喺自己facebook同網頁講!?都唔要求佢個別通知!
回復 77# 12jack

你睇吓HT嘅女figure就會知女figure看似簡單要做得靚同神似係有難度,再者人地又未宣布爛尾
Delay 再Delay 的確唔啱,但一絲希望delay係改番做曲髮同重做套衫,咁會比較值得。其實隻心悠十月開訂 ...
chungyuihing 發表於 10-4-2013 04:16 AM
見到呢個post 我先記起訂了CATwoman 同心悠BB, 真係點解兩隻都仲未有.....
頭先喺Eb攞白佐敦時順便問下隻心悠,靚女話4月內出,之後問靚仔隻嘢個樣同唔同這兒店嘅樣板,哥仔竟然話唔同咗....改靚咗....{:1_221:}
應該係之前唔得嗰隻悠唔鍾意,所以重新雕過,再整隻正D(我希望)!{:1_197:}
回復 79# 12jack

就係因為簡單,要靚要正越簡單越難搞