Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay - 劉心悠

睇怕師兄都係準備去消委會啦
打炒手家 發表於 12-3-2013 09:51 PM

HT推遲幾多,公佈左又唔出都唔使去消委會,EB就係咪都插,打手即係打手,好野!
回復 47# Dr.AL

問過,三月底出
藍光碟都出埋佢都未出,有D攤凍咗嘅感覺!
回復 49# smp

HT隻史泰龍仲出埋碟至開訂?起碼當日心悠係上話期間開訂
頭像被屏蔽
仲有兩日就過埋三月了………………
回復  Dr.AL

問過,三月底出
chungyuihing 發表於 13-3-2013 01:50 AM

三月底 already :blame:
CHING很想要吧{:1_203:}
Eb 今次唔send sms 了... :72:
回復 47# Dr.AL

CHING 講得好公道:love:
頭像被屏蔽
唔係鍾意套戲,係鍾意個人呀,不過各花各眼,鍾嘉欣之前cain也出過,出朱欣都唔錯
回復 61# dragonken

:77:yes! Ching真係識貨之人!!haha!呢兩位女子真係大美人!!:D一個代表90年代,只好出朱少姐向2000年着bikini... Wah 流晒鼻血,一定賣斷市!!而鐘少姐就代表2000年後嘅!
本人對90年代嘅女人有一定喜好!!可以考慮出後生周蕙敏!!,90年代or 現時嘅萬二蚊!!:^我一定買!!

再勁D出葉紙微,葉肉興兩大肉彈!!唔知邊位大哥又入呢?我我就第一個啦!
如果出周圍吻 感情的婚禮版就好,當年的mtv相已經炒到好貴!雙葉就冇咩興趣,因為不是我的年代
回復 61# dragonken

原來出個鐘嘉欣!!唔怪得知向causeway bay 某商場見過一個好似佢頭雕啦!我{:1_238:}ching 有冇鐘少姐嘅圖條link....等小弟欣賞一下!!:D thank you!