Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay - 劉心悠

{:1_221:}ching. 岩岩向u tube search 到首歌啦!!懷念懷念!aaaaah... 老餅時光!!歌名係感情的分禮呀!唔係呢個婚,:36:係呀!當年小弟中學年代去過cwb 電業城頂樓yes station 都入咗好多周小姐嘅嘢!正呀!:57:
孖葉活躍時期係90年代!!
四月了, 有出貨既消息嗎?
请把我的女神做的美一点。。。。
要一比一可以嗎?:35:
EB 想點嫁?完全無消息。
又話3月,連影都冇,今次delay又唔佢CALL我!
昨日經過入去問,個男店員話未知幾時有…………………
頭像被屏蔽
身高的比例會唔會過高?
身高的比例會唔會過高?
platini 發表於 9-4-2013 11:57 AM

都未出, 點知?
EB又係咁, hottoys 又係咁....... 無誠信.
Delay 再Delay 的確唔啱,但一絲希望delay係改番做曲髮同重做套衫,咁會比較值得。其實隻心悠十月開訂,到依家先至半年,HT拖隻light cycle同Iron Monger幾耐,89batmobile呢?HT拖就得,EB遲出就數到樹都落,咁你明點解HT會叫你揸住張單成年啦,因為當你等咗十一個月突然派貨就覺得HT做咗件偉事令你等小一個月,跟住叫左首兩日單攞貨差兩分鐘嘅你又等多一個月都未小過一句。 下次開訂仲用七個鐘去排隊?其實兩間公司都有啲搵笨實,但係邊間搵得你至勁?我諗未到EB
回復 85# chungyuihing

:71::71:
EB沒事有事搞這個.....
只是增加自己生產負擔而已......
前幾日經過Enterbay門市,問N妹妹幾時取貨?N妺妺用佢水汪汪嘅眼神,溫柔嘅聲線說:四月內會有貨呀~~~!都唔知真定假?但N妹妹嘅誠懇嘅服務態度,唯有暫時相信住先!{:1_197:}