Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] ~行星試相館~ 全新啟動 Ultra Act *沉沒死線! 失去了故鄉的男人!*

頭像被屏蔽
中國人老愛佔著'茅坑不拉屎'
中港台三地官方何曾如日本官方勤派人員巡訪釣魚台
最近日本官方為名正言順
甚至連前所未聞的"釣魚台的地主"都可以搞出來想造就買地一事

做事不積極
天上掉餡餅
巨龍睡懶覺
不醒如巨蟲
一路睇一路笑,正!
adison_mok 發表於 19-9-2012 11:36 AM

感謝adison_mok兄支持!! :35:

Nice Story and photos, support
captainamerica 發表於 19-9-2012 04:11 PM

感謝captainamerica兄一直支持!! :64::64:
未見過人影act影到咁有feel~~:love:
很好的分享~~~~~~~~:71:
正,好似真既一樣:$
估唔到故事發展到 "蒼老師是世界的"......:(
D相真係好正:43::35::77::71:
HAHA~好有心機〝D相好有劇照FEEL~
我最中意看樓主嘅咸蛋超人劇場~~~~好正, 睇得好爽~~~相信在拍攝過程JONO兄跟它們玩得好開 ...
ZIN 發表於 19-9-2012 04:21 PM

感謝ZIN兄支持!! :35: 對, 玩得好開心!
哈哈..超人們都好多怨恨呢:34:
btw, d 相真係好正:71:
Support!!
回復  Jono@行星試相館

呢集我好深刻,我記得我果時幼稚園睇,好似係本港台做,好勁樓主,好想知道點 ...
aesopa09843 發表於 20-9-2012 12:29 AM

感謝aesopa兄支持!! :64: 係啊, 今次水戰都係想重現個集! 其實沒甚麼特別, 用個玻璃盤, 放水, 就可以 :71:

ching 隻左手係咪有d事呢
我隻吉田ver.2 都係舉唔直
ryan=) 發表於 20-9-2012 03:12 AM

Ryan兄, 對...不過好像UA好多素體隻手都不舉...:42:
回復  Jono@行星試相館

~可惜小弟所在地區...FB不能
kaikazemi 發表於 20-9-2012 01:22 PM

喔喔喔, 沒關係, FB上既, 都會上傳到這裡! :71:

最後個張好好笑!樓主設計d對白好正 十卜!
fatal 發表於 20-9-2012 05:11 PM

感謝fatal兄支持! :64: CHING喜歡就好了!
Tanks Ching, I like the cra shell!!! nice photos too!
70's 發表於 20-9-2012 05:29 PM

Thanks for your Support! Mr.70's :64:

續集來了~
總覺得有不少對白亂入了~
御姐喵 發表於 20-9-2012 08:38 PM

哈哈, 對啊喵兄, 今次對白有些少亂入了...哈哈.
回復 42# Jono@行星試相館

:ice:可惜...FB噶图都睇唔到....不过Jono師兄..你會唔會公佈下你噶FB...小弟手機可以上:D
好正!期待大大的下一集
yundai555555 發表於 20-9-2012 10:51 PM

感謝yundai兄支持!! :35:

Good啊  支持樓主出多D故事場景POST 因為太正!!
見到尼奧出場個時!
我係唱左句"當獅子的眼睛閃耀光 ...
jokeryan 發表於 21-9-2012 09:17 AM

感謝jokeryan兄支持!! :64: 原來joker兄都係超人fan! 我都心不死!!

近年都係拉打同戰隊既世界, 雖然我都鍾意, 但始終希望能夠看見超人重振雄風!