Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] ~行星試相館~ 全新啟動 Ultra Act *沉沒死線! 失去了故鄉的男人!*

:71::71::71:我最中意看樓主嘅咸蛋超人劇場~~~~好正, 睇得好爽~~~相信在拍攝過程JONO兄跟它們玩得好開心.
一貫水準, 正!!
笑中有淚, 7號同尼奧一樣都係悲劇人物......
sckoko 發表於 19-9-2012 09:09 AM

感謝sckoko兄支持!! :64: 尼奧都係我好鍾意既超人, 尤其集集比七號操, 真係好有男人feel! :$
回復 2# Jono@行星試相館

呢集我好深刻,我記得我果時幼稚園睇,好似係本港台做,好勁樓主,好想知道點樣用水拍:71:

ching 隻左手係咪有d事呢:58:
我隻吉田ver.2 都係舉唔直
Jono師兄今次換左....FB離傳相?
kaikazemi 發表於 19-9-2012 09:32 AM

哈哈, KK兄, 對, 小弟正準備開一個FB專頁. 到時請多多支持! :64:
最後一張好有FEEL!!
haleyho 發表於 19-9-2012 09:41 AM

感謝haleyho兄支持!! :64:
回復 20# Jono@行星試相館

:shiny:~可惜小弟所在地區...FB不能:ice:
最後個張好好笑!樓主設計d對白好正 十卜!
Tanks Ching, I like the cra shell!!! nice photos too!
續集來了~
總覺得有不少對白亂入了~
好正!期待大大的下一集:77:
Jono兄,ultra act都比你影到幾可亂真,你係得既
timothy276217 發表於 19-9-2012 10:46 AM

感謝tim兄! 聽到tim兄這句話, 影得再辛苦都值得! :35:

支持Jono兄~~~~
尼奧永遠都係我最愛既超人~~~
leo_yamtszfung 發表於 19-9-2012 10:54 AM

感謝leo兄! 原來leo兄小時都有看尼奧!? 尼奧真係好熱血! :$ 尼奧同80, 係我最喜愛既兩位昭和師兄.
Good啊 :shiny: 支持樓主出多D故事場景POST 因為太正!!
見到尼奧出場個時!
我係唱左句"當獅子的眼睛閃耀光輝之時..." <--日文吾識打-33-!
雖然今年18 旦我對 昭和時期Ge超人! 心不死!
由細睇吉田大...基本上個個都有追@@
感謝樓主帶給我回憶:D
屋企有隻佐菲V2.0 同 吉田 V2.0 一直都吾禁好似樓主禁玩-0-
尾2果張...好浪漫
老文 發表於 19-9-2012 11:24 AM

哈哈, 老文兄, 其實佢地...:shy:
回復 29# Jono@行星試相館

我都覺:35:.....楊怡...羅仲謙