Toysdaily 玩具日報

查看: 6465|回復: 27

[玩具攝影] Villain!黑蜘蛛﹠Villain!鐵男

Boom-boom 今次係第二次Po相∼
無gay圖大家係唔係好失望呢∼
我下次加倍補番!;-D

個頭雕真係好靚!

﹣Start﹣

後面接續是第一PO:http://toysdaily.com/discuz/view ... 1241&highlight=
﹣END﹣
(睇唔明?唔緊要 我都唔明;D)

幸福一家親 Superfamily:

以及混世魔王來臨:

〔沒有蜘蛛或貓受到傷害。〕
师妹又post相~~~
:71:撐完先睇!!!!!!!HAHA!!!!!!!!!
又唔錯喎~~~~~~~~~~~~~
回復 1# almomo

HAHA!隻傻貓又出黎食gg絲啦??? HAHA!!!!(一家親~正) 到你買到30幾 - 40隻個時真係可以拍"家變"!!!!haahaa!
小師妹,黑蛛係咪好正呢....????
小心D玩呀,膝頭係最容易整爛D滴膠o既部份,
爛左就真係幫你唔到喇....!!!!
師妹似頭像紅色o個隻....!!!!!!!!!!!!
小師妹,黑蛛係咪好正呢....????
小心D玩呀,膝頭係最容易整爛D滴膠o既部份,
爛左就真係幫你唔到喇....! ...
kafai1978 發表於 18-9-2012 12:34 PM

黑蛛蛛d滴膠會爛架???好似未見有大大中招?!!我都覺得隻嘢好正,加埋個沙人對戰,
不過等埋個玻璃櫃先display...(不過仲未行動):56:
小帥妹劇場~~~~~~~~~~~~~~~:D
一入黎見到個頭雕,以為Ewan McGregor客串做Spiderman添.. :(
呢隻黑GG真係正野~
黑蛛蛛d滴膠會爛架???好似未見有大大中招?!!我都覺得隻嘢好正,加埋個沙人對戰,
不過等埋個玻璃櫃 ...
新手mm 發表於 18-9-2012 12:56 PM

當然會爛啦,佢只係"痴"響套衫上面架咋,
唔同紅蛛咁印上去。
不過唔係過份地拉、磨佢,都唔會咁易爛o既....!!!!!!!
回復  almomo

HAHA!隻傻貓又出黎食gg絲啦??? HAHA!!!!(一家親~正) 到你買到30幾 - 40隻個時真係可 ...
alan1128 發表於 18-9-2012 12:33 PM

貓出沒注意.....:30:
回復 2# bunchan

一有新野就梗係po上TD先啦;D
回復  almomo

HAHA!隻傻貓又出黎食gg絲啦??? HAHA!!!!(一家親~正) 到你買到30幾 - 40隻個時真係可 ...
alan1128 發表於 18-9-2012 12:33 PM

家變呢個題材okay wo~ XD BB真係口痕,頭先先咬完mark1條火﹣