Toysdaily 玩具日報

[動漫資訊] 原來明珠做虎威戰士

細佬我好少睇電視,剛開電視按epg發現今日既1600做虎威戰士~期待係真架啦~不過係新個套多~~
新果套唔好睇,比細路仔睇既,以前果套先系皇者!
我都覺得以前個套好睇d~
架車正呀~依架係新版?
頭像被屏蔽
回復 2# tolete

the previous one are also for kids...well just the kids now grow too old now!
回復  tolete

the previous one are also for kids...well just the kids now grow too old now!
Grimlock 發表於 17-9-2012 10:03 AM

呢套新既低B,幼兒好多
回復 7# tolete

o no! :31:
都有機會看過一兩集,實質又唔係想像中咁差,
起碼角色的設計和故事背景都有點特色,:36:
我地舊的那套虎威已是不能取代的那些年記憶,現在出得如何好也不能取代的了,
大家看新的看時不與舊的比較可能會開心些,:38:
新的虎威玩具就真係較兒童向,關節弱,上色也差:70:,質素當然不能與GI JOE, SW等比較了
但如給小朋友玩又會幾開心,尤其架戰車,算是這系佳品.
回想,如果我細個時做虎威個陣,有現在新的3.75虎威玩,真係會開心到癲左,
又係個句!d人永遠唔會覺得新好過舊,明明新版靘仔d,但d人又覺得唔似舊版,如果冇特破改黎做咩!我都細細個睇舊版大,但我覺得新版靘d,舊版件一件頭泳衣好難頂!我覺得如果你依家睇反舊版卡通,我包你頂唔到十集,其實你地覺得舊版好只係情意結,用返你依家嘅眼光去睇返舊版卡通,真係好睇咩!