Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: kkkiii0079

[玩具報告] 赤紅彗星!!!!—ROBOT魂 SAZABI 沙煞比 完全玩評報告

nice photos of a nice toy.  Makes a perfect couple with Nu Gundam.
十卜大大詳盡介紹...............:71:
回復 31# gundammsz010

不過比例上有點怪怪的,沙煞比大太多了=.=
頭像被屏蔽
看著EMIA版和新安洲, 再回望這個R魂就不禁叫人唏噓...:42:

好吧, 什麼頭頂開閉、眼部/ 油壓管可動和手臂光劍也就算了, 還我們6顆展開中的浮游砲真的那麼困難嗎...?
:44:
我知道佢可以拆出來,但係D炮唔可以展開,見到都有點火上來.....
kkkiii0079 發表於 15-9-2012 08:49 PM

D 展開炮...當然留番 魂WEB 限定啦~ :42:
我覺得最離普系個比例,有乜理由大nu gundam 甘多,本來都知道呢隻sazabi 風評麻麻,不過自己入左隻nu ,所以都入隻,宜家放響一齊好似吾同系列甘,明明隻nu 都系早出少少 :angry:
最近入舊貨, 見到呢隻沙薩, 但啲色好似怪怪哋咁