Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 赤紅彗星!!!!—ROBOT魂 SAZABI 沙煞比 完全玩評報告

so so~~~~~~~~~~~~~~~~~
" 造型正,DETAIL位足料,很好 "

ching得罪講句, 隻sazabi前裙甲位D噴射口全都無上色, Detail位何足料之 ...
initialb 發表於 15-9-2012 09:28 PM

無上色非常忠於原設
有無人知佢同ng 1/144比邊隻身形ok d?
另外期望佢出mg ver2
回復  initialb

打個陣我諗起把劍ONLY~反而忽略左整體,不好意思。你的確點出問題所在~
所整體而言,佢 ...
kkkiii0079 發表於 15-9-2012 09:37 PM

not necessarily 要求愈來愈高... I just want the same quality as its 2007 HCMpro :56:
無上色非常忠於原設
魔星 發表於 16-9-2012 12:09 AM

原設唔係無上色, 而係用黑色表達. 而家Robot魂係乜色都無.

多年前的EMIA都做得到.

Robot魂 小弟心目中只有eva 系列係高可動

所以沙煞比我收貨~
:80:浮游炮展開不能???濕曬....難道真系要等魂Shop噶特效件???

我補番少少油:)
回復 23# stonekeung01

補上油係靚仔好多﹗~~
就係差呢少少,隻野好似太紅了~依家正哂﹗
好老實, 隻 SAZABI 真是收貨WO...
有CHING 話佢唔太啱比例, 好似動畫入面都係 SAZABI 都係大隻過 NU...
不過唔夠特效件, 又好似有少少講唔通WO...

但係應該可能我估, 笨大會出一盒 BOXSET, SELL NU 套 FULL ARMOR...順手跟埋 SAZABI 的特效件及展開式浮遊炮

:66:
用邊隻油?  如果用gundam marker 用邊隻 number ?  thanks

我補番少少油
stonekeung01 發表於 16-9-2012 10:13 AM
回復 20# initialb

新不如舊, 價錢又貴, 都仲有人話收貨, 咩世界?
用邊隻油?  如果用gundam marker 用邊隻 number ?  thanks
taken 發表於 16-9-2012 12:55 PM
用模型油,郡氏油性橙黃色
浮炮展開型態, 特效件.........等, 都係魂限見啦!!:31:
咁既價錢浮遊砲展開都要等魂shop都真係幾無恥下喎