Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 聖衣神話皇級 - 海皇波賽冬登場~

我想佢出雙子.......................
J子 發表於 16-9-2012 02:36 PM

除非佢出埋十二金先得wor.....:(
佢係臨瞓前才發現窗台下面多左盒野
J子 發表於 16-9-2012 02:37 PM

咁你下次收好啲喇......:x
只不過係講法唔同啫.....附送同包埋都已計埋落去呢....
ray文 發表於 15-9-2012 09:23 PM

即係語病,買本雜誌期期都咁多錢,間中送贈品而售價唔上升先至係送,或者買報紙送紙巾噉本身唔係理所當然的

皇座和台座只能算係非常規配件,就算官方話係送,都只係噱頭,皆因得一個發售版本,正如你所講都計埋落去,絕唔係生產商大方送
除非佢出埋十二金先得wor.....
ray文 發表於 16-9-2012 03:01 PM

唔得喇...:(:( 12件出晒, 間房要好大尺先可以放到這幅嘆息之盒.....:(:(
咁你下次收好啲喇......
ray文 發表於 16-9-2012 03:03 PM

無位呀, 書枱個邊.......:(:(
頭像被屏蔽
回復 68# ray文

點解香港又可以平咁多......我E邊貴左成7魚(其實已經平左因為我系熟客俾現金可以唔打稅..) 有D想等返香港先買, 不過唔知果時有無貨同個價系升定跌.....:55:

D相影得好靚! 鱗衣形態比例不錯! 電鍍都好正! 不過著落人度就顯得頭大身細, 肩甲又太大另雙手望落似蟹手!
覺得同`神話差不`多,除左SIZE
期待你的圖
J子 發表於 16-9-2012 12:39

多謝賞面, 隨拍兩張, 唔好見笑~

nice photos:71:
無位呀, 書枱個邊.......
J子 發表於 16-9-2012 03:35 PM

睇嚟要霸多間房喇…^^
回復  ray文

點解香港又可以平咁多......我E邊貴左成7魚(其實已經平左因為我系熟客俾現金可以唔 ...
nycwingo 發表於 16-9-2012 03:45 PM

其實我都覺得香港買玩具真係算幸福喇…價錢唔算貴,而且仲幾快有新貨呢…^^
D相影得好靚! 鱗衣形態比例不錯! 電鍍都好正! 不過著落人度就顯得頭大身細, 肩甲又太大另雙手望落似蟹手!
e夫人 發表於 16-9-2012 06:16 PM

Thx呀,今次隻海皇已算有進步呢…留返啲空間比下一隻改善∼
覺得同`神話差不`多,除左SIZE
fourson 發表於 16-9-2012 10:02 PM

其實你玩上手就知喇,鱗衣啲雕刻都細緻不少呢…
Thx呀,今次隻海皇已算有進步呢…留返啲空間比下一隻改善∼
ray文 發表於 16-9-2012 11:11 PM

咁就可能要等到 "聖衣神話皇級EX" 啦!:x