Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 聖衣神話皇級 - 海皇波賽冬登場~

無表情個樣好似好呆笨咁嘅
iamfinethankuuu 發表於 15-9-2012 10:05 PM

:DD係咩, 仲有個閉眼樣都冇玩到呢......大叫樣都OK吖~:he:
我以家庭為先!呵呵呵!
狂四郎 發表於 15-9-2012 10:10 PM

神話都係家庭嘅一份子呢......:DD
這次鍍的漂亮多了
小便射手在旁邊玩全被比下去了
這次鍍的漂亮多了
小便射手在旁邊玩全被比下去了
batmank 發表於 15-9-2012 11:04 PM

所以今次隻海皇真的唔錯呢......正!!:love:
直得讚賞, 係個價, 實物重量, 係個價既超乎重量, 平均唔到, 只有睇佢拍下的遺照.
直得讚賞, 係個價, 實物重量, 係個價既超乎重量, 平均唔到, 只有睇佢拍下的遺照.
edwardwan 發表於 15-9-2012 11:15 PM

可能遲些價錢會再下降到較合理嘅水平呢~:58:
朱利安好似冇擺過熱血POSE...
我見佢個size好似細隻過現在新出果d咁ge
朱利安好似冇擺過熱血POSE...
adidas 發表於 15-9-2012 11:43 PM

咁咪特別啲囉......有啲新鮮感嘛, 見到佢另一面呀~:58:
我見佢個size好似細隻過現在新出果d咁ge
h238hk 發表於 15-9-2012 11:48 PM

唔係好明......:?
大家都啱玩呢…你好似冇玩皇級?
ray文 發表於 15-9-2012 07:22 PM

價錢太貴同埋太大個:die:
價錢太貴同埋太大個
cybster 發表於 16-9-2012 12:16 AM

我諗地方真係好重要嘅因素呢.....唯有當玩12吋囉.......:(
聖衣裝嵌落素體部份有卡準確定, 相當利落及fit位~
金屬部件唔少砌起後亦相當重手, 磅過足有1.5磅/700g重~

不過面相效果好一般...
最影響係額前髮蔭過長,遮晒堂眉導致眼神呆滯...
其次較明顯係嘴形亦唔太似原著...
唯有遲D有時間自己執執佢...
Looks great as I already commented yesterday.  I personally do not think it is expensive with the amount of die cast it has (I am also playing 12" HT now, those 12" figure's price range from $1200-1500 or even more.  Compared to hulk, this is not expensive at all)

I still have not pick up mine yet, don't know why they still have not call me to pick up..........
頭像被屏蔽
ray文兄入得好, 我都訂左等緊, 不過都真系幾貴, 要成300 USD....好奇一問e家香港要幾錢入一只:77: