Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 聖衣神話皇級 - 海皇波賽冬登場~

果然皇級係要出神級人物先夠有睇頭, 黃金聖鬥士都係爭D(除改過隻金色)
快D出皇級ATHENA 同 HADES~!
真係好正,感謝分享
非常華麗,正!!
聖衣裝嵌落素體部份有卡準確定, 相當利落及fit位~
金屬部件唔少砌起後亦相當重手, 磅過足有1.5磅/700g重~
...
人仔貓 發表於 16-9-2012 02:22 AM

期待你的圖:64:
海皇等緊你呀, 快啲同佢玩啦~
ray文 發表於 15-9-2012 10:00 PM

有位先得.......:(:(
J生發現在隻野.............:x:x
聖衣裝嵌落素體部份有卡準確定, 相當利落及fit位~
金屬部件唔少砌起後亦相當重手, 磅過足有1.5磅/700g重~
...
人仔貓 發表於 16-9-2012 02:22 AM

好利害呀ching, 居然仲磅埋......勁!!:71:
其實今次隻海皇都算改善咗唔少架喇......期待以後可以更好呢~:handshake:
Looks great as I already commented yesterday.  I personally do not think it is expensive with the am ...
Wtong23 發表於 16-9-2012 02:38 AM

係呢, 其實本身日元定價已偏高呢....所以以12吋嚟講都覺可以接受....而且今次造功都算唔錯喇~ 你可以試吓call舖, 應該已返晒貨呢~ 希望你都可以快啲玩啦~:)
ray文兄入得好, 我都訂左等緊, 不過都真系幾貴, 要成300 USD....好奇一問e家香港要幾錢入一只
nycwingo 發表於 16-9-2012 03:25 AM

最緊要入到心頭好呢.....:love:
HK行貨大約!&條魚呀, 而日版就around @)魚到.....:(
果然皇級係要出神級人物先夠有睇頭, 黃金聖鬥士都係爭D(除改過隻金色)
快D出皇級ATHENA 同 HADES~!
大面豬 發表於 16-9-2012 06:36 AM

我都好期待呀......但好想佢出皇級天秤呀......:help:
真係好正,感謝分享
sumissum 發表於 16-9-2012 11:14 AM

THX, 多謝支持~:)
非常華麗,正!!
beanies_anthony 發表於 16-9-2012 11:27 AM

真係正咗好多呢....鱗衣色澤好靚~:love:
有位先得.......
J生發現在隻野.............
J子 發表於 16-9-2012 12:40 PM

盒皇級咁大, 好難唔比J生發現wor.......一係你用返人馬個套頂住先....:DD
我都好期待呀......但好想佢出皇級天秤呀......
ray文 發表於 16-9-2012 02:15 PM

我想佢出雙子.......................:help:
盒皇級咁大, 好難唔比J生發現wor.......一係你用返人馬個套頂住先....
ray文 發表於 16-9-2012 02:25 PM

佢係臨瞓前才發現窗台下面多左盒野:x:x:x
貴左除左係通貨澎漲及多左用金屬件外,其實張膠椅同台座唔會加得更多。
vanhelsing 發表於 15-9-2012 08:01 PM

咁又唔係噉講,神話同EX的支架都係膠,都過百元一set,如果將皇座、台座同本體分開賣,至少賣三、四百,更何況海皇比人馬少左對翼

通漲就更牽強,舊年EX雙子同今年EX人馬Yen價一樣,影響有限

再講人馬有四個頭雕,海皇得三個,所以理應平過人馬的海皇主要貴在多左金屬件,皇座同台座,一句講哂,唔係送