Toysdaily 玩具日報

查看: 5835|回復: 25

[3A/ threezero] G3A - 全新的網店 "Gallery ThreeA" 會在9月17日啓用 ~

昨天收到 3A Mail 通知 ~ 3AA會員的資料會轉移至新的系統 ~ http://www.gallerythreea.com

3A 再不會在 Bambaland 發售其他產品,所有新的產品會在 "Gallery ThreeA" 上架 ! :shiny:

G3A 新網站有中, 英, 簡語言選擇, 好易明我已登記好了 ~ :D

登記左。

留意用android機睇唔到隨機圖,變相註冊唔到。

而且舊訂單唔會轉換。(小弟係著通會員)

唔知星期一會有咩賣呢?:shiny:
有少少蝦碌3AA login 唔到,但CS 反應快,password 即更新,抵讚:71:
唔知星期一會有咩賣呢?
catcat 發表於 15-9-2012 11:49 AM

G3A 星期一第一件產品上架是 ~ "BAMBABOSS 01 PANDA-BOSS" :handshake:

http://bambasia.com/blog/archives/396
官網已有 "新網店 G3A" 登記教學 ~ :)

http://bambasia.com/blog/archives/380
G3A 第一件上架產品 ~ "BAMBABOSS 01 PANDA-BOSS"

頭像被屏蔽
回復 6# ATOM2003
聽日買仲送t-shirt添,抵買吖~~~

真係有新網店!!!...冇令大家失望
順順利利吧
G3A 第一件上架產品 ~ "BAMBABOSS 01 PANDA-BOSS"
ATOM2003 發表於 15-9-2012 11:58 PM

為慶祝 3A 新網店 Gallery ThreeA  在9月17日的正式啓用,顧客在9月17日購買Bambaboss 可以免費得到一件 0DAY G3ANAUT T-shirt,但是個Boss好唔掂!!!!!!!!!!:59::53:
為慶祝 3A 新網店 Gallery ThreeA  在9月17日的正式啓用,顧客在9月17日購買Bambaboss 可以 ...
rodman91 發表於 16-9-2012 09:51 PM

為慶祝 3A 新網店 Gallery ThreeA  在9月17日的正式啓用,顧客在9月17日購買Bambaboss 可以免費得到一件 0DAY G3ANAUT T-shirt,但是個Boss好唔掂!!!!!!!!!! x 2 :70:
好似入極都入唔到個網
頭像被屏蔽
入唔到................................:79:

訂左!但retry左好多次!
如入到去付款頁就另一個世界