Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ATOM2003

[3A/ threezero] G3A - 全新的網店 "Gallery ThreeA" 會在9月17日啓用 ~

我只想要件Tee, 有無BRO.唔想要呀?? 我比HK$120要件Tee....:64:
我要size : XXL
詳細: 請PM
thanks
我只想要件Tee, 有無BRO.唔想要呀?? 我比HK$120要件Tee....
vicksuen 發表於 17-9-2012 01:19 PM

件tee其實無乜特別喳喎,全黑加兩個logo
警告:信箱地址或密碼不符。
我都試左成朝11點左右先買到. 不過都好低有衫送... 如果哩隻唔係有3個樣我都唔會買.
我都試左成朝11點左右先買到. 不過都好低有衫送... 如果哩隻唔係有3個樣我都唔會買.
rukawalam 發表於 17-9-2012 02:12 PM

我見佢同之前幾只不可動boss唔同先買
Ashley 手繪的親筆簽名相片會隨機放到今日發售的 "Bambaboss One" 的包裝盒內 ~ :Q

另外唔知其它款幾時有得賣呢 ~ ? :D 不知會否收到隨機親筆畫相片版本就有得送多隻 " GID Bambaboss One" 呢 ~ :p

1魚4草美金,送埋衫都仲係好拿脷.:54:
件tee其實無乜特別喳喎,全黑加兩個logo
twinsenckw 發表於 17-9-2012 01:22 PM

我真係想要.....你有嗎???/
Ordered :36:

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
我like個design所以先訂, 但其實唔知呢只係乜.......
"Bambaboss One GID Version" 今天會9月18日在 G3A 發售 ~ :D