Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 終於有得玩~~超時空要塞F

好細個就鍾意呢套動畫,但內容已經唔記得哂:38:
到最近,眼見而家相關既超合金真係貴到飛天:70:搵左好耐先搵到呢合模型
但我已經有好多年無砌,所以都驚失手:69:但當全成後又發覺,而家既模型無想像之中咁難...
點講好呢....即係就算乜都唔搞,就咁砌好之後都唔會太肉酸:73:
所以先夠胆放相上黎同大家分享一下,希望唔會太傷各位既眼啦:64:
PS:太夜了,所以UP住幾張相,有時間再UP多幾張上黎啦:77:

VF-25F重甲版~

砌到我甩肺~完成度60%

人仔既顏色有D改動

機械人型態

重甲戰機

睇住咁多先,遲D再放相上黎同各位分享
謝謝觀看同指教:64:
睇唔到相.....:(
係呀,唔知點解死圖:53:
TD is not supporting flickr......unless you already LOADED the image into the temporary file

Use photobucket la........ :64:
TD is not supporting flickr......unless you already LOADED the image into the temporary file

Use  ...
Warmblood 發表於 17-9-2012 10:14 AM

唔該哂師兄指教:64:由於呢排工作比較忙,未有時間整理
所以過多幾日先再搞過,多謝支持:77:
試下先:77:
[img][/img]
砌到我甩肺~完成度60%

人仔既顏色有D改動

機械人型態

重甲戰機