Toysdaily 玩具日報

查看: 4013|回復: 10

[詢問] PREMIUM BANDAI GRAND PRIZE 夏日大賞得獎名單

請問有無人參加左, 我中左個iphone殼, 不過都唔知邊樹取, 又無收到e-mail.

有無大大知點去取禮品?
印象中系會..寄尼你之前提供既地址
你意思會直接寄個殼俾你? 咁好?:58:

印象中系會..寄尼你之前提供既地址
lacus 發表於 6-9-2012 05:21 PM
Yes! :)
I draw a towel ! Yes they said they will post the prize to you gei !
咁就好啦.........其實係唔係參加都有獎????

I draw a towel ! Yes they said they will post the prize to you gei !
gapkwan 發表於 6-9-2012 11:31 PM
正常系會直接寄俾你
應該唔係參加都有獎
例如個殼有限數
毛巾都有限數
馬仔大大我老實話希望勿介意
其實你問既問題官方一早已說明
我都冇參加抽獎都清楚過你

我個iphone case完全冇聲氣~~~~~:74:
係, 我無睇, 因為我都無想過會中獎...............點知會咁易中............:34:

正常系會直接寄俾你
應該唔係參加都有獎
例如個殼有限數
毛巾都有限數
馬仔大大我老實話希望勿介意
其 ...
lacus 發表於 7-9-2012 04:16 PM
當留念...................好過無.:43:

quote]但i-phone 5 下星期都出,會唔會遲了些........
12251223 發表於 7-9-2012 05:55 PM [/quote]
已收到Mail.

親愛的 PREMIUM BANDAI 會員,

非常感謝閣下支持 PREMIUM BANDAI GRAND PRIZE 夏日大賞活動。

由於閣下已經成為意傳者,我們將會在9月中後段將限定版 PREMIUM BANDAI iPhone 保護殼以郵寄方式運送到閣下的 PREMIUM BANDAI 帳號所登記的住戶地址。因此,我們懇請閣下重新確認住戶地址資料正確以便我們更有效率地運送獎品。

如要得到 PREMIUM BANDAI 的最新資訊,閣下可到我們官方網站( http://p-bandai.hk/mail_pt/00000141/ )及 Facebook 專頁 ( http://www.facebook.com/pbandai.hk )。

如有任何疑問,歡迎聯絡 info@p-bandai.hk 查詢,謝謝!