Toysdaily 玩具日報

[報告] 收到消息,ML Wave 3 明天會返貨!!!

回復  Devil_Fudou

除左she-hulk之外 縱有邊隻
kaselai 發表於 8-9-2012 11:34 PM

Wave 5的Moonstone
是指She-HULK那款嗎?
不知道之後除了"壯碩系"的新款女素體以外,
會不會有比較纖細的女素體?
還真的蠻 ...
geo000099 發表於 8-9-2012 11:39 PM

對,Red She Hulk那個是壯女新素體
Wave 5的Moonstone是標準女新素體,但感覺是比現在的女素體壯一點
希望還會造一個瘦小女素體吧,始終瘦小女覺比壯女多的説
展場圖看不出有何進步

知情人請明示
0944 發表於 9-9-2012 12:44 PM

初步樣版
期待緊佢改進
到時出貨就知
展場圖看不出有何進步

知情人請明示
0944 發表於 8-9-2012 11:44 PM

前臂的轉動放回手瓜/肩膊關節像男性素體一樣,還加了接地關節
下盤/大腿的可動幅度看起來也提升了不少
這些比起現在用的女素體沒任何進步嗎?
Wave 5的Moonstone
Devil_Fudou 發表於 9-9-2012 12:47 PM

甘jean grey系咪都系wave 5??
2013 wave 1 真係中晒 xddd
希望佢快d出:71::71:
sentry呀!!!!
hasbro開始一隻一隻出緊dark avengers
唔知幾時到 dark hawkeye 同 ms marvel!!!!!
甘jean grey系咪都系wave 5??
ngkp19 發表於 9-9-2012 12:05 AM

冇錯

對不起,您的帖子小於 15 個字符的限制,請修改。
2013 wave 1 真係中晒 xddd
希望佢快d出
sentry呀!!!!
hasbro開始一隻一隻出緊dark avengers
唔知幾時到 dark hawkeye 同 ms marvel!!!!!
charice1219 發表於 9-9-2012 12:24 AM

其實我唔覺得佢一隻一隻出緊Dark Avengers
而且唔覺得會出,因爲果隊Dark Avengers已經玩完好耐啦
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
光看靜止圖係不夠驗正的呀
0944 發表於 9-9-2012 01:01 AM

經驗夠的話,光看靜止圖已能知道十之八九:36:
回復 113# Devil_Fudou

佢上wave有 daken
下wave有sentry
感覺上有d似補完dark avengers...

係完左好耐 不過hasbro都唔一定次次出新角色...
反而dark avengers d 造型有d未出過 的確有機會
btw,我都係想佢出 如果出就好 唔出都無所謂:43::43:
回復  tolete

不用客氣,買到嗎?
hangyodan 發表於 9-9-2012 12:10 AM

我無出去,等下一水,唔該西師兄
其實我唔覺得佢一隻一隻出緊Dark Avengers
而且唔覺得會出,因爲果隊Dark Avengers已經玩完好 ...
Devil_Fudou 發表於 9-9-2012 01:51 PM

你講講下
搞到反而覺得佢一定會出晒dark avenger
吾知追吾追番daken好
剛剛注意看了一下USA網站....公仔的紙板上有寫日期
h t t p : / / w w w.figures.com/gallery/showphoto.php?photo=9019&title=hasbro&cat=799
看來北美 2012 年10月 應該會有wave 3 大貨到
可以期待一下了 :36: