Toysdaily 玩具日報

[報告] 收到消息,ML Wave 3 明天會返貨!!!

回復  tolete

屯門豆豆都無返貨,佢吹水咩
hang 發表於 7-9-2012 10:41 PM

點知果條友啊,我也覺得奇怪一隻都無
賣哂?嚇死我,仲以為你講......
應該唔會ma, 我放工後去過幾間豆城(皇室佬,上環,尖咀同又一),間間 ...
avengers2012 發表於 7-9-2012 08:46 PM

睇黎佢應該呢幾日會返啦,最衰無紅死侍:66::die:
目前全球都還沒見到4款變異版...

希望之後會發售都是變異版的配箱...

好想要白Doom還有Blade呀~~~>o<
目前全球都還沒見到4款變異版...

希望之後會發售都是變異版的配箱...

好想要白Doom還有Blade呀~~~>o
geo000099 發表於 8-9-2012 12:46 PM

很期待blade  只欠這款  
之前toybiz出果隻 系movie  吾系漫畫版
都系等緊紅dp
頭像被屏蔽
各位師兄請問果位X-Mutant系唔系Mystique?
回復 96# tolete

係
買唔到ge brother唔使咁急wor..
等大貨返啦,唔好益炒家:45:

offtopic
希望再再下一wave 會見到X-23啦 (孩佬求你唔好再用個個BODY, 將MU版放大得唔得)
等大貨返啦,唔好益炒家

offtopic
希望再再下一wave 會見到X-23啦  ...
s57cdq 發表於 8-9-2012 09:27 PM

如果佢出x23, 我想佢跟比例出返細隻&#21874;…
回復 79# tolete

不用客氣,買到嗎?

據朋友說~ wave 3 賣的很不錯!
看來 B配箱 有機會進了!
我喜歡的角色都在 B配中:oh:
等大貨返啦,唔好益炒家

offtopic
希望再再下一wave 會見到X-23啦  ...
s57cdq 發表於 8-9-2012 08:27 AM

下一wave同後一wave會有兩個新女性body,上個月SDCC已show過
回復 102# Devil_Fudou

除左she-hulk之外 縱有邊隻:35:
下一wave同後一wave會有兩個新女性body,上個月SDCC已show過
Devil_Fudou 發表於 9-9-2012 09:53 AM

是指She-HULK那款嗎?
不知道之後除了"壯碩系"的新款女素體以外,
會不會有比較纖細的女素體?
還真的蠻希望女素體可以多種一點,
至少要有三種(壯,中,瘦小)比較優阿~

(中等的算是已經有了,只要換成新腳踝,新手肘就很不錯了)
(就只差瘦小版素體,3.75吋的X-23還有茱比莉是還ok,但是胸部有點太大???^ ^"a)
頭像被屏蔽