Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] ~行星試相館~ 全新啟動 Ultra Act *七號死去之時! 東京沉沒之刻!*

一個字, 正!!
期待下一集......
sckoko 發表於 5-9-2012 12:26 PM

感謝sckoko兄支持!! :64: 希望下一集也能讓CHING滿意!

模仿對白好有feel,仲要整埋個水境,成件事感覺更加真實
但點解jono兄用咗個新acc
timothy276217 發表於 5-9-2012 12:33 PM

Tim兄來了~~~~!! 感謝支持, 但求希望讓眾多超人粉絲有共鳴!

新acc新開始!
小弟一睇到「水戰」「七號敗亡」嘅標題, 仲以為係 King Joe 登場添 :34: :34: ;34:

大大有冇將個蟹殼搵暖水洗洗, 同埋起清哂個殼裡面嘅肉同埋軟組織? 我個「影影吓 d 水會臭」嘅原因會係呢度喎 :66:
打水戰,好玩啊!
支持!
Keroro軍曹 發表於 5-9-2012 01:13 PM

感謝Keroro軍曹兄支持!! :64: 打水戰真係好玩, 雖然係好麻煩...

Nice , thx for sharing
captainamerica 發表於 5-9-2012 02:20 PM

Thank You Very Much Mr.Captainamerica ! :64:
回復 20# Jono@行星試相館

:D原來系咁噶....明白(點解我會收唔到師兄你噶回覆提示噶:@
水戰都有 師兄真係DUM本AR
影完真係要好好護理佢啦
ryan=) 發表於 5-9-2012 02:26 PM

感謝ryan兄支持!! :64: 對阿, 影完後真係好多手尾跟, 真係可一不可再.

水戰
會唔會整壞七號
雖然會出ver.2
saga522 發表於 5-9-2012 02:28 PM

感謝saga兄! 哈哈, 最初都有點擔心, 但後來好似沒事, 可能因為及時吹乾同埋七號比較膠, 如果係金屬系就死得了...:42:
Support 師兄!!
水戰真係好正!! 搵日都要攞隻leo去浸下先!!
herculesanakin 發表於 5-9-2012 02:51 PM

感謝太郎兄支持!! :64: Leo打水戰正! 不過真系要小心打完後保養...

原來是小道具,大場面!
Keroro軍曹 發表於 5-9-2012 03:41 PM

CHING過獎了...:64:
好好睇,師兄有心有力的玩具攝影,不得不讚
ZIN 發表於 5-9-2012 04:01 PM

感謝ZIN兄支持!! :64:

Nice , thx for sharing
tdduncan 發表於 5-9-2012 04:23 PM

Thank you for your support!! :64:
為了玩具攝影,Ching 可算奮不顧身了!

一如以往,相好正

如果大廈頂可以加埋你既必殺 - LED, 效果一 ...
翼. 發表於 5-9-2012 07:56 PM

感謝翼兄支持!! :64: 其實想試LED好耐, 但唯一覺得配合既場面, 就只有迪加對古利奈人強化個集, 比周圍D人用光照, LED應該可以重現!

很好的分享~~~~~繼續努力吧~~~~~~
Somebody_Ex 發表於 5-9-2012 10:57 PM

感謝Some兄一直支持!! :64: 定必繼續努力!
濕身了!拍得有feel~
支持!快出下集:shiny:
遲啲學大大用哩個方法玩水面戰先......:66::34::DD
唔知下集會唔會係全體超人兄弟集體出動幫手殺敵?
十卜超有心既超人POST!!!
將水戰再現唔係個個玩家都捨得做 C兄真有愛!!
比著我都唔捨得唔得唔比讚!!
kit0829 發表於 5-9-2012 11:13 PM

感謝kit兄支持!! :64:

話時話 其實之前系新聞見到日本福島地震d畫面 小弟腦海就浮現尼奧第1、2集同OP d畫面
可能自小已經超人尼奧 ...
darktoby 發表於 5-9-2012 11:28 PM

感謝darktoby兄支持!! :64: 對, 看到海嘯時, 真係想翻起個集...
頭像被屏蔽
not real crab?:shiny:
Nice sharing... 期待下集....
個人也是最喜歡SEVEN,期待續篇~~也期待新版ULTRA ACT 的SEVEN!!