Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 太陽報廣告 : 1/6 Selina Kyle/Catwoman 電 暈 你

頭像被屏蔽
身形都還可以, 但眼神同表情真係爭少少 ......
:73: 報紙膳稿,唔洗咁認真wo!:45: 同特區國民教育一樣,:34: 吹水唔抹咀!
個眼罩冇得發光...........係差少少~
其他我都接受!:71:
回復 5# coolgary

真的 幾乎每款都極盡稱讚 都講的沒缺點一樣
desmond1977  is right!!

而且當事人毫冇明星架子,所以好快就完成審批 = 當事人無架子, 所以HT草草了事 ...
jo2joe 發表於 4-9-2012 02:16 PM

審批完成但個頭彫可能唔得
[[[ 好彩跟盒仲有一款新設計嘅水滴地台 ]]]]

仲有? 即係有 2 個 stand 定 1 個先???

一陣又 ma ...
toys991 發表於 4-9-2012 11:09 AM

報紙成句意思唔係想講有兩個地台,而係話你隻嘢知擺明係少配件架喇,
不過HT「送」個特製水滴地台畀你等你,等你覺得多咗誠意,心理好過啲咋﹗
「配件方面,Catwoman花拳繡腿居多,所以只跟一把曲尺手槍及七款造型手掌,坦白講少得可憐,好彩跟盒仲有一款新設計嘅水滴地台,總算新意搭夠。」
:58: nice~ :46:
HT表示仲會為頭雕進行微調,包括正式上架時,眼罩可以除落嚟,現階段只有眼罩Look示人,保持神秘感。 ...
toys991 發表於 4-9-2012 10:47 AM

真係有D怕好似果兩次事件甘,家陣都唔知信唔信佢好:unhappy:
佢話頭罩可除,一路未得官方確認,事後反轉豬肚,到時真係吹佢唔漲,掹佢唔長。
好明顯係一則廣告:p
回復 31# redcat2733

Charlize Theron 會o係普羅米修斯時出卦? 好期待呀!!

回復 44# neo.L

在下覺得兩人對高跟至小4吋(即10CM), 那麼, BW的28CM對了, 但CW還是矮了2CM.

雖然會有帥兄話2厘米把鬼, 但我個人覺得反正都要做新波地, 點解唔再PRO啲?

另外HUGH JACKMAN 190CM高, 隻新狼人得30CM高=米八, 都矮左, 帥兄可以想像如果有埋呢2CM隻FIGURE會更神似 (我之前一睇官圖就覺得矮左)

純粹個人意見, 我已訂CW, 無訂狼人
回復 50# marvelman

應該俾左好多廣告費:58:
:35:快快除罩~~~~