Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 太陽報廣告 : 1/6 Selina Kyle/Catwoman 電 暈 你

明年第一季出 ?  訂個時d sales 話下年年中 ....

隻公仔同BW一樣高就已經錯左
willck.cc 發表於 4-9-2012 10:03 AM

報紙佬係咁

[[[ 好彩跟盒仲有一款新設計嘅水滴地台 ]]]]

仲有? 即係有 2 個 stand 定 1 個先???

一陣又 mark 1 事件重演 , 如果得 1 個 ,好心就統一左佢啦  

而家 bane / batman / cat 三個 stand 都o吾同 ...........
齊套 display 好怪 :69:

.
講真,博唔過
其實ht想微調就唔該搞掂先開訂啦
宜家出得好就益左炒家,因為好多師兄十五十六。宜家唔訂,出得好後要買就要光顧炒家
出得唔好,又做衰自已個名。被人話博宣傳,懶神秘
如果最後無得除重衰,比人郡插都似
[[[ 好彩跟盒仲有一款新設計嘅水滴地台 ]]]]

仲有? 即係有 2 個 stand 定 1 個先???

一陣又 ma ...
toys991 發表於 4-9-2012 11:09 AM

我覺得一個la...三個地台唔同真係怪
Anna Hathaway 173cm 高1:6做28cm, Scalett Johansson 160cm高1:6又係28cm高? 28x6=168, 即係Black Widow做高左,Catwoman 做矮左,雖然可能BW係Avengers系列入邊最矮(當日話跟高度),但係如果display張CW同BW放一齊咪好怪?
報紙D"線稿",認真你就輸喇....!!!!!!!!
隻公仔同BW一樣高就已經錯左

Agree x10:DD
好唔好我已訂咗,開心又係等,唔開心都係等,我會揀開心去期待Catwoman 嘅!:43:
173cm = 28cm, what is 1/6 figure from HT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????
太陽報講個d野都好信?!
173/6=28.83
160/6=26.67
好唔好我已訂咗,開心又係等,唔開心都係等,我會揀開心去期待Catwoman 嘅!
redcat2733 發表於 4-9-2012 11:41 AM

ching 我都已訂...我係唔會太認真個高度,買左等拎貨
太陽報講個d野都好信?!
dvid 發表於 4-9-2012 11:44 AM

當睇圖OK信就咪LA...
2cm 高大半個頭, 不少了:@