Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 其實Hottoys公仔襟唔襟玩?

嘩, 你超級內傷喎......
batman38 發表於 3-9-2012 11:57 PM

我隻MK2個右手機關位都玩玩下,,掉左一塊嘢出嚟,,,唯有搵膠水自己攪掂
如果爭玩具�分手就弊傢伙XD   唔知歸邊個∼
咁又係既 共同話題多好多∼
almomo 發表於 3-9-2012 08:16 PM

一人出一半錢買一隻HOTTOYS, 咁聽落太奇怪了, 可能對方好有錢, 出到妳心頭好既MARVEL時成隻送俾你做禮物呢
如果你係李生都幾襟冼架
ckc882000 發表於 3-9-2012 08:50 PM

我真係李生wo,但我成日冇錢洗wo.....
一人出一半錢買一隻HOTTOYS, 咁聽落太奇怪了, 可能對方好有錢, 出到妳心頭好既MARVEL時成隻送俾你 ...
batman38 發表於 4-9-2012 03:24 AM

望係咁望啦xd
頭像被屏蔽
原來有女仔玩~如果係你男朋友一定好幸福
chan700 發表於 3-9-2012 01:39 PM

Yes, her boyfriend very lucky!

With all the female photos on Toysdaily I actually thought half were female collectors! :36:
唔係羅黎玩,只係比你睇同影相
頭像被屏蔽
很敏感嘅話題,只能說HT係大人玩嘅玩具,唔會細個咁兩個合金銀牙銀牙咁撞,所以話襟唔襟?ok啦……多數擺下動作,擺多過玩:78:
以波地來論, HT的好實淨, 坊間98蚊的是不及.
第1隻給我弄壞的HT是TDK, 是我以為硬來沒問題, 錯了.
原來又想拿M記奚落, 但好多師兄話M記已改進了. 咁就算啦
另外我認同IRONMN質素好難講. 因為好似隻隻都用不同料子咁. 費思量.
我隻全新MMS220 狼人,左肩鬆手臀緊,左腳鬆...衫上有膠水積,其中一隻手爪有黑色顏料...真係好SAD...所以無論什麼樣的HOTTOYS都會有SAD貨,玩玩具就要遇左有瑕疵...認真就輸了!

手腳問題, 我玩咁耐都未有事

講真, 好多時IM斷手, 都係玩家自己無睇說明書, 明明要先拉出來再扭, 但好多人就咁扭... 所以HT都係派貨時逐個講....

HT做女人, 99%都似mary..   所以無買過, 印像中只有A1 個 BW係OK

個人覺得好襟玩。

隻BW1緊身衣仲沒事無干。
其實唔夾硬扭HT都好襟玩 呢D情況就好似細路死扭爛扭一樣