Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 其實Hottoys公仔襟唔襟玩?

鐘情於Batman, NECA冇出正常SIZE好可惜, DC Direct 陶姿調得好靚, 非買不可, MOVIE MASTERS靚得黎 ...
batman38 發表於 3-9-2012 01:56 AM

玩過覺得唔值,放出去,之後唔買就自然一身鬆哂,
你自己都識講,
你認為,
HT只係所謂的極品,
NECA無同類貨,DC係不可動無得"玩",
你認為好的MOVIE MASTERS就好貴,
即係市面上根本冇你想要的產品,
做咩要又鬧又買....?
MOVIE玩具黎講HT品質算係好好
出貨量咁多仍有不錯水準
品質算是不錯,又有十四日保養!
當然有時會有類似Mark1情況發生,但不算太多及嚴重。
原來也有女仔會對英雄人物的FIGURE感興趣, 我想大多女仔即使對英雄感興趣也不會愛好FIGURE, 仲要係極貴 ...
batman38 發表於 3-9-2012 02:00 AM

唔好性別歧視Bo~ ( just kidding ),查實本身係marvel fan,所以都只係留意m家野,漫畫又難收,slideshow認真貴同無位擺,HT真係極品,貴都無辦法啦,玩具哩家野自己睇到心擴神怡最重要~
我都係MARK VII先入坑, 多謝樓主發問同各師兄的解答, 我都上了一課:77:

想像到如果大大M記figure,相信反應會更大。
大大放心啦,ht唔係想像中咁差啦,人哋講咩冇用,最重要自己親自感受,我記得第一買ironman返屋企時,連唔識玩具嘅阿媽都睇得出佢係貴嘢。小弟玩嘅大部份都係ironman,託賴未有大sad貨出現。
至於大大訂嘅1/4batman,個人覺得佢係ht第一隻1/4,又係對住eb嚟打嘅,今次應該唔會hea做,當然,純個人睇法啫。至於catman,坦白講,根據ht做女figure往績,再加上個sample,的確令人擔心嘅
回復 11# batman38

以前砌開模型, 最喜歡D精緻嘢. 見到 Hottoys D figure 幾正咪買囉. 第一隻喺 Mark II 1.0. 不過都喺鍾意 Dark Knight 多D.

如樓主所講, 有時玩得郁得既玩具, 太精緻唔係咁好玩. 所以如果可以的話, 最鍾意嘅要買多一隻, 敢就點玩都唔怕啦!

:51:
頭像被屏蔽
玩過覺得唔值,放出去,之後唔買就自然一身鬆哂,
你自己都識講,
你認為,
HT只係所謂的極品,
NECA無 ...
the_crow 發表於 3-9-2012 02:03 AM

係咁架喇, 要玩冇辦法, 最好係搵到個好價入心頭好~
唔好性別歧視Bo~ ( just kidding ),查實本身係marvel fan,所以都只係留意m家野,漫畫又難收,slid ...
almomo 發表於 3-9-2012 02:39 AM

"""玩具哩家野自己睇到心擴神怡最重要~ """
AGREE!!
原來有女仔玩~如果係你男朋友一定好幸福
chan700 發表於 3-9-2012 01:39 PM

毒腐一名,男友下世先有
話說我估唔到少女仔玩,畢竟公仔都好似係女仔玩多...
而家去緊入貨:) ironman mark I 2.0 and Captain America :-)
師兄,其實咁講,每隻Figure都可能有唔同sad位,
而且每個人接受程度都唔同,
只要keep住張單,14日內你都可以拎番去換,
每個parts可以換一次。
毒腐一名,男友下世先有
話說我估唔到少女仔玩,畢竟公仔都好似係女仔玩多...
而家去緊入貨:) iron ...
almomo 發表於 3-9-2012 02:20 PM

師妹 , 歡迎入坑!!!
頭像被屏蔽
回復 12# almomo

我o岩o岩開始追Marvel d漫畫 遲d會有Deadpool電影 買deadpool襯wolferine好過cyclops襯啦~