Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Play Imaginative 1/6 全金屬鋼鐵人 Iron Man MK7

有無C兄知係咪一定要上網BID?
有無地方幫人訂架?如二千左右好有興趣
niknay 發表於 14-9-2012 12:27 PM

之前隻Batman,便利店有得訂,
但就over 2K...!!!!!!!!!
回復 121# kafai1978

scarlett johansson 變 cobie smulders, 師兄果然係avengers粉絲 :x
回復 122# Assassin
用得耐scarlett johansson 咪轉下囉,
Cobie smulders的確好索,
希望HT會出埋佢...:handshake:
其實有無人知可怎樣訂?
其實有無人知可怎樣訂?
yaki2901 發表於 14-9-2012 04:23 PM

Yahoo幫到你
有無人知有無得訂:80:
下個月先開訂,問過間訂野既鋪
呢隻MK7,好似仲未傾好版權架,
好大機會胎死腹中...!!!!!!
呢隻MK7,好似仲未傾好版權架,
好大機會胎死腹中...!!!!!!
kafai1978 發表於 19-9-2012 12:45 PM

唔係嘛.........................
唔係嘛.........................
mushroom 發表於 19-9-2012 04:11 PM

都係D小道消息,未確實。
我都希望唔係啦...!!!!!!
回復 130# kafai1978

應該唔會禁大膽掛!!!! 未傾好版權就放隻prototype出o黎!!!!!! :time:
係官綱見到隻Batman, 都好似幾好手感wor!

隻Batman,尋日響皆旺見到訂價17魚有找,
未派貨,先跌價....????
出咩 batman 呀,先試水溫應該出隻 iron man 先,依家可能連版權都傾唔成,連官圖都冇張。
不知何時會出
很想買一隻
包含MK7腳下站台及後面的整備台