Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Play Imaginative 1/6 全金屬鋼鐵人 Iron Man MK7

from PI fb.........
1.from what I've heard from fellow collectors, there seems to be QC problem: fa ...
getter1234 發表於 20-8-2013 07:02 PM

What!QC 有問題!{:3_135:} {:3_126:}
回復 316# se1380

ching 想問玩具迷田係邊到架 可否告知
回復 333# Wisely

:Q謝謝提點 咁有無其他地方可以訂金版??

都有ching係呢個網訂冇事攞到貨, 應該唔係次次有事, 但我唔敢搏

不過gold edition已經截左訂, 你只可以等現貨
我朋友係新加坡pi鋪頭訂果時見到有人大手訂左好多隻, 到時應該會有現貨流出
回復  Wisely

謝謝提點 咁有無其他地方可以訂金版??
vin_tg56 發表於 24-8-2013 10:28 PM

我都想知, 但未見過有。

期望代理會重出吧。
想問下尼隻要幾錢到? 見到老虎3牛7魚啊
回復 337# vin_tg56

師兄你嘗試買現貨如有,但一定食炒價,我入手$31xx 飛機貨已有開箱文
我在精x 訂好像要九月唔知幾號$29xx ,我是訂了二隻
回復 338# se1380

ching 請問 精x係邊? 碰碰運氣睇下仲有無得訂:$
回復 339# vin_tg56

這隻在三月已停訂,你自己在搜尋打x品,可能有現貨賣
回復 340# se1380

thx ching