Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Play Imaginative 1/6 全金屬鋼鐵人 Iron Man MK7

如果做得好,讓HT感受到有對手也是好事:78:
頭像被屏蔽
原來40周年萬能俠都未算貴:42:
跟本如今HT同EB的價值在於一個,甚至兩個的極緻頭雕所至,亦全因這個超越世界級的像真頭雕,才令大多數玩家熱捧去追,祇有極少衆玩家不是為頭雕而追捧HT同EB!同樣地,現在玩HT同EB的,極大多數,甚至全部都是為了那只頭雕而入坑!MK5冇頭雕即刻死晒就知!所以跟本係兩回事,而且全金屬在活動能力上也不會比HT高!相信
我都認同上邊果位C兄講法....不過我不是為頭雕而訂FIGURE,,,而係睇角色

PREDATOR 就一定唔洗講,必入之才
全合金活動能力一定超有限同好生硬
I want to know where can I order :no:
回復 46# neoneo

對玩家都是好事
ironman拉神活化鳥!!
回復 49# 黃金獅子座
Sorry maybe I am the one just don't like it.
跟本如今HT同EB的價值在於一個,甚至兩個的極緻頭雕所至,亦全因這個超越世界級的像真頭雕,才令大多數玩家熱捧去追,祇有極少衆玩家不是為頭雕而追捧HT同EB!同樣地,現在玩HT同EB的,極大多數,甚至全部都是為了那只頭雕而入坑!MK5冇頭雕即刻死晒就知!所以跟本係兩回事,而且全金屬在活動能力上也不會比HT高!相信唯一賣點亦祇有全金屬吧!除了很多C兄獨愛的鉄血戰士系列,也是被HT日益進步的塗裝技術而攝服。在我而然,冇頭雕作為亮點,跟本就吸引不到我用這個價錢去購買下呢!
本人對ironman喜愛一般,衹有一隻2011會場版,剛取貨的MK1 2.0同埋今年會場訂嘅MK7!!原因也是為了那個頭雕!!
回復 56# 黃金獅子座

明顯mk5死係有第2個原因啦……
另外ht頭雕的確係佢賣錢既重點……最好ht都攪吓合金
    ,ironman其實早已經冇曬新意啦……
回復 57# neo.L
第2個原因係?
講真,我真係超想要金屬製o既Ironman,
可動高唔高冇所謂,就算HT隻Ironman亦唔覺可動高得去邊。
個人認為外形靚就ok...!!!!!!!
再講,細個時玩D"超合金"真係金屬黎架嘛,
而家o個D,全膠....!!!!!!!
期待這件產品推出。