Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 2012-13年 仮面拉打 WIZARD 開心討論區 (大家努力推吧 ^_^Y)

回復 45# 原罪

吐嘈版真係唔錯  讓那些其實每套都係大同小異既劇目生色不少 謝謝  希望美女圖帖子那邊都有咁高效既師兄就好了 hihi
回復  原罪

吐嘈版真係唔錯  讓那些其實每套都係大同小異既劇目生色不少 謝謝  希望美女圖帖子那 ...
Tachikoma 發表於 5-9-2012 02:08 AM

那是無心發現的…
因為找不到其他版本…
自己也是看後才發覺是吐嘈版,好好笑!:66:

但據說可關掉吐嘈,下星期日晚希望也如此快有更新吧^^

(不過…我都驚直接貼link唔太好…)
回復 47# 原罪

其實  個吐版我睇左一會兒 便因頂唔順個畫質而停看了 跟住追帖發現另一位師兄提供那krl版才看完的
  另外 krl那版本其實於星期日晚已在動x 花園出種了 可惜個種有D問題播播下就唔正常
但相信 跟住落黎幾周最快而畫質較好的都會係佢地了 有興趣的到時去找找吧:-)
回復  原罪

其實  個吐版我睇左一會兒 便因頂唔順個畫質而停看了 跟住追帖發現另一位師兄提供那krl版才 ...
Tachikoma 發表於 5-9-2012 02:43 AM

KRL…
佢自己果邊都要星期一啊?
點解其他區反而快?:?
回復 49# 原罪
咁我就唔知了 我見花園那邊標的發佈時間是 2012/09/03 0:33 不過因為新種不會即時下完的
要幾耐我就無留意了 因為訓左o_O

:66: :66:
回復 51# stonekeung01

弊……我笑鳥……是「MAGIC紅金保」呀!!!
Event:Rider Girl and Rider Chips

■左から【仮面ライダーGIRLS】名倉かおりさん・井坂仁美さん・秋田知里さん・遠藤三貴さん・吉住絵里加さん・安田奈央さん、仮面ライダーウィザード、【RIDER CHIPS】寺沢功一さん・JOEさん・Rickyさん・野村義男さん

~~~~~樓上做得好~~~~~
~~~~~樓上做得好~~~~~
Tachikoma 發表於 10-9-2012 02:48 AM

:76:唔好咁揚~

可惜今次無吐嘈版…
如果邊位見到,可以通知聲嘛?
咁多人話唔我
但我覺得ok喎
唔知我係唔係比東映洗了腦(☉o☉)
KAMEN RIDER GIRLS係咪多左個?原來好似得5個...
佢係咪諗住每出一套拉打就出多一條女...
WIZARD造型其實大家冇可能呢個時候仲接受唔到...
因為FAIZ劇場版木場變身個隻除左個頭之外似到十足十
變身音效真係一代正過一代
DECADE W OOO FOURZE個D都好正
有冇人知白袍係唔係土龍FORM?
女警真係好掂
我當左法拉有份拍

:shy:請問,小弟有無認錯人?
呢個係咪做拉打助手既「奧仲麻琴」?

:?上圖同下圖…係咪同一個人?