Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 2012-13年 仮面拉打 WIZARD 開心討論區 (大家努力推吧 ^_^Y)

KRL第5集做咩仲未有架?

另外Fourze後半好唔好睇呢?我睇到大約30集停咗,仲未有心情追埋落去
Devil_Fudou 發表於 9-10-2012 06:13 AM

:43:你喜唔喜歡之前既風格先?
如果喜歡就無問題既,佢係保持到既…!

最尾幾集特別精彩!:78:
月心 發表於 9-10-2012 01:31 PM

喜歡了「彈幕」版!太喜歡吐嘈啦~:DD
KRL 5&6有喇~~
Devil_Fudou 發表於 9-10-2012 04:35 PM

:)姐姐自帶PS,幪鏡…
靚到呢~
Kamen Rider Beast and His four Styles: Falcon (orange), Chameleon (green), Buffalo (red) and Dolphin (blue)

Kamen Rider Beast and His four Styles: Falcon (orange), Chameleon (green), Buffalo (red) and Dolphin ...
玩具日報記者 發表於 19-10-2012 05:24 PM

換個膊頭就有4個form...
shf又係一個坑.....

都係入基4本form算...
場火燒咁耐都淨係燒黑少少:66:

今集可能膠仔少左出場順眼翻少少:67:
主角個變身mode 應該同古迦差唔多 ~
紅 , 藍 , 綠 , 黃 ( 古迦係紫 )
強化 4 色 .... then 可以學電王 or kiva ~ 4色合一 !
之後金色 or 黑色 做final from ...

應該係咁了
回復 140# 玩具日報記者

SHF 的話可能只出4件PARTS.....
這樣都分4隻出就很無言了
:71:暫時呢套劇既動作同特巧都相當有水準!
好少兩部份都處理得咁出色!

今集故事開始接觸到boss…會是最終boss嗎?
暫時呢套劇既動作同特巧都相當有水準!
好少兩部份都處理得咁出色!

今集故事開始接觸到boss…會是 ...
原罪 發表於 24-10-2012 12:18 AM

你唔係講隻不死鳥呀麻...得個影嘅賢者似啲喎:58:
武鬥派幹部下場,綜合以前拉打作品都係行先死先,就算唔死都揩到一鼻子灰

下集出新form,等睇完龍(wizard)鳳鬥先啦
你唔係講隻不死鳥呀麻...得個影嘅賢者似啲喎
武鬥派幹部下場,綜合以前拉打作品 ...
鷹頭獅 發表於 24-10-2012 07:13 AM

緊係賢者啦!
不死鳥出左場好多集啦。
你喜唔喜歡之前既風格先?
如果喜歡就無問題既,佢係保持到既…!

最尾幾集特別精彩!
原罪 發表於 9-10-2012 09:25 AM

Fourze我覺得只係普通
換個膊頭就有4個form...
shf又係一個坑.....

都係入基4本form算...
sckoko 發表於 19-10-2012 04:38 AM

基本3 form已成魂限....