Toysdaily 玩具日報

[其他] KATO WORK 澄清聲明

妳就係個個2千幾賣皮褸皮褲?
妳好叻呀
亞里士多得 發表於 27-8-2012 01:57 PM

姑不論閣下係真心讚
定假意揶揄
我都回你 :  多謝哂!

不過我澄清一下
1. 首先我唔係女人
2. 我冇賣過皮褲
3. 同埋成套真皮該應唔只二千幾
清者自清!

support !
spport!!:71:support!

一百歲唔死都有新聞...........
無聊到咁真係膠膠地....

姑不論閣下係真心讚
定假意揶揄
我都回你 :  多謝哂!

不過我澄清一下
1. 首先我唔係女人
2. 我冇 ...
katoki.e 發表於 27-8-2012 02:06 PM

咪理D人啦,呢度好多呢D人.......
咁有D人發表下唔同意見姐, 唔使咁樣講嘢嘅, 大家講到KATO神咁, 佢D嘢係正, 但係貴, 但冇計, 香港市場又細,  唔係個個認為用幾千蚊為隻公仔買套西裝係值嘅.  我真心佩服KATO,  佢由為自己的拉打 做衫, 到接ORDER做, 呢D都係大家(起碼我係)夢寐以求嘅工作.  所以當ht X kATO 我第一時間支持.
任何一件事要用心去做,做到一個受人認同的地步,
都係唔簡單嘅事,你欣賞又好唔欣賞又好,
只懂在一旁冷嘲熱諷又會顯得你好叻叻??

支持+1:67:
估唔到玩玩具都會發生呢啲事,真係日日都有新奇事~~~:78:

另外,支持樓主本尊~~
kato師傅唔冼理D 無聊人啦!網上世界大把呢D垃圾:45:
需然在下無錢買入閣下作品,不過有幸見識已萬幸:71:
支持kato師傅繼續做出好既作品,給大家欣賞:shiny:
真係”古怪事情多得很想講也講不了”
大犯罪家果然係大犯罪家,點都要搵D野犯下罪至得:34:
樹大自然招風,支持Kato 大師:77:
Nice work Kato!
回復 31# katoki.e

EQ甚高!俾個like你。:71:
回復 30# katoki.e

THX
呢啲係Hottoys嘅決定
不過其實應該好容易解決
到時你只要將條褲拉低小小就得
katoki.e 發表於 27-8-2012 02:01 PM

難得kato大大上黎答下問題,我都想問下少少野,我都支持左你隻dx11,但有少少野想問
1.紫色大褸既理布係咪好似太橙呢,因為睇反tdk movie佢拉褸內手留彈時內理布好似偏橙紅...
2.紫色布係咪粗糙左少少呢,因為tdk入面話係tailor-made老西,d質料好似滑少少....
3.個膊墊係咪唔夠厚呢,因為戲入面佢件大褸似70,80年代d厚膊墊老西
(純交流,非challenge,我都好欣賞你用tailor-made方法做figure衫...btw,我都係itc架哈哈)
支持 航空日誌 版友!:)
頭像被屏蔽