Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 【玩具日報搶鮮測評】3A 《鐵甲鋼拳》Real Steel MIDAS

真頭是一件電影道具一樣 ~
ATOM2003 發表於 27-8-2012 04:38 PM

"" 頭是一件電..........
:34:
梳梨!(sorry) 笑一下。
"真" 頭是一件電..........

梳梨!(sorry) 笑一下。
bababa 發表於 28-8-2012 02:03 AM

bababa大, 你真鬼馬 ~ (已改) ~ :35:
回復  EDMONDLUN

兩牛三魚包控
CMING 發表於 28-8-2012 12:47 AM

THANKS,師兄:71: :71:
零興趣,全巾召充滿打手
亞里士多得 發表於 26-8-2012 02:19 AM

師兄,你無性趣唔代表我地鍾意嘅就係打手

老實講,我買隻ambush 之前唔諗住入,點知相熟鋪頭有隻連搖控22魚俾我,即入喇! 同玩開D HT完全唔同,D舊化好適合套戲嘅feel,玩上手又過引,好正!!
回復 49# Dr.AL

師兄邊到買,
我都想追返隻呀:shy:
回復  Dr.AL

師兄邊到買,
我都想追返隻呀
KAN0529 發表於 29-8-2012 02:08 AM

我係銅鑼環(唔係糖街)個 friend度買架
我係銅鑼環(唔係糖街)個 friend度買架
Dr.AL 發表於 29-8-2012 11:56 AM

唔知果到仲有無得賣呢:sad:
師兄可否代為問問你個FD
牙 dick 影相之前, 我都玩過2下, 由於當時未睇過 REAL STEEL, 所以其實冇咩感覺. 玩完之後, 反到屋企再搵反套戲睇, 先發覺 REAL STEEL 入面既 機械人 真係超 MEET 3A 既 style ... 可以話係天生一對既組合. 真係超期待 Noisy Boy 同 Atom.
話時話 ... 有冇人會用 Wolverine + Ambush 影相呢 ~~~~~~~ :66:
牙 dick 影相之前, 我都玩過2下, 由於當時未睇過 REAL STEEL, 所以其實冇咩感覺. 玩完之後, 反到屋企再搵反 ...
Vince 發表於 30-8-2012 02:53 PM

你咁講..........即係又想害我 jack !! :help: