Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 【玩具日報搶鮮測評】3A 《鐵甲鋼拳》Real Steel MIDAS

頭像被屏蔽
大獲
睇完即刻去訂左
但想問各位大大,張order寫shipping method係online delivery/no shipping...即系咩意思?
sorry第一次定3A
好有強烈嘅毒性!
支持Dick大大靚圖!!:43:
ambush要遲少少,好多野未影呀∼

超級詳盡既評測
感覺比ambush可動性好
但dick大點解唔整個ambush既評測呢
KAN0529 發表於 25-8-2012 04:03 PM
跟本就是劇毒報告 ~ :no:
嘩, 真係好毒呀~~~~~~!
回復  youlovetoy

銀城地庫7仔有得訂3a野
不過自己上去3a個網訂都得啦
KAN0529 發表於 25-8-2012 04:52 PM

但我想知自己上3a官網訂係咪要付全費?
因為自己未訂過3a野...:30:
比各位ching既 ambush 搞到中毒了:79:
好毒呀!!!3A~                   :$
各位快D加入3a大家庭啦:75:

原本只考慮入埋atom同noise boy 點知買完AMBUSH改變左對3A既睇法,今蕉訂埋MIDAS添:79:

不過對各位未入既師兄,我都明白點解大家唔敢開呢條LINE,因為玩HOTTOYS已經搞到訂金都比到窮,重要間中貨不對版…唉 …我都要淡出HT

相比呢系列既3A確實係比較低買,不論體積•細膩•價錢都比HOTTOYS黎得好幾班,就用HULK黎比喻…1980買舊大膠(重有冒住手踭爆膠的風險)…我不如比多2魚要呢隻重要有埋送貨,特別版物品重好有用添~^^
真係好毒,好like高舉交义手嘅幾幅相,確定係Midas招牌pose
頭像被屏蔽

零興趣,全巾召充滿打手:69:
胞魚刷頭好正……但真正戲肉都係atom同最後大佬,最後大佬真係好型仔……
呢隻大佬同Atom必入,重組最後決戰場景!:44:
睇落好化學, 有d擔心.