Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: dvddvdhk

[Hot Toys] [Mark 1 2.0] 當訂單變成實物

我都想我手頭上既單變成實物....
等佢出大貨, 到有貨喺手已經成為最奢侈既事.
ilovetoys 發表於 25-8-2012 11:35 AM

我而家會用阿Q精神 , d單擺埋一邊吾理吾睇佢 , 過一排見TD話有貨派 , 先會醒起原來自己有訂 , 咁會開心好多 !!
我而家會用阿Q精神 , d單擺埋一邊吾理吾睇佢 , 過一排見TD話有貨派 , 先會醒起原來自己有訂 , 咁會開心 ...
dvddvdhk 發表於 25-8-2012 03:57 PM

到時真係唔記得自己訂左就“柯 BLOOD” 喇:x
到時真係唔記得自己訂左就“柯 BLOOD” 喇
ilovetoys 發表於 25-8-2012 04:02 PM

吾使驚 , HT會有追魂call架馬 , 完全吾使怕呢:51:
MK1應該放火燒咗疊單佢
etsc4344 發表於 25-8-2012 10:12 AM

我之前都有呢個idea , 不過燒晒d單咪益左HT ? 哈哈 :34:
Nice sharing. I love Ironman. :43:
:67:今日仲係派到22號
今日仲係派到22號
大舊金 發表於 26-8-2012 12:20 AM

師兄吾使擔心 , 佢應該派得好快 , 因為近排開訂既人狼都吾係吸引到好多人 , 無人排隊訂野 , 派貨都會快d !!!
隻mk1好正:71:
我都一堆單未派...幾時先到我有貨到手...:54:

ht根本就發大速度快到佢地顧到頭顧唔到腳,
在根本冇對手的情況下...
可以保持宜家水準我已經覺得好利害了
隻mk1好正
我都一堆單未派...幾時先到我有貨到手...

ht根本就發大速度快到佢地顧到頭顧唔到腳, ...
the_crow 發表於 26-8-2012 04:10 PM

希望師兄都快d可以將手上既訂單變成可以玩既玩具 !!! 而家開始期待 dx10 t800 !!!
希望師兄都快d可以將手上既訂單變成可以玩既玩具 !!! 而家開始期待 dx10 t800 !!!
dvddvdhk 發表於 26-8-2012 04:35 PM

我下一隻係竹谷大神......
神龍見首不見尾...:56:
我下一隻係竹谷大神......
神龍見首不見尾...
the_crow 發表於 26-8-2012 05:11 PM

竹谷無訂 , 不過呢隻都應該係時候出勒掛 ? 到時睇師兄你上圖同大家分享 !!!