Toysdaily 玩具日報

查看: 5399|回復: 40

[Hot Toys] [Mark 1 2.0] 當訂單變成實物

話說之前不斷咁比訂 , 訂單就一堆 , 但玩具呢 ? 一隻都未見有 , 但呢個8月就吾同晒 , 前日剛剛收到3A既Ambush , 雖然係中左sad貨 , 但係3A既服務真係做得好好 , 吾使兩日送過盒新既黎 , HT就做吾到呢點 , HT記住講信用好緊要架 !! 3A呢次令我覺得就算貴 , 中sad貨 , 都係開心既 ! 講多左添 , 講番主題 , 呢個8月真係精彩 , 今日攞埋Mark 1 2.0 , 手上既單又少一張 , 仲有就係今日放工時間去都吾使排隊 , 呢樣先值得高興 !!

手上其中一張訂單終於變成一件可以玩既玩具勒 !!!
.
整體真係做得好精細 , 玩既時候都要就住就住 , 好驚吾小心整斷d電線呢 .

.
玩住咁多先 , 遲d先再慢慢玩過 !!

.
有一樣野想請教咁多位師兄 , 請問個碗箱入面既膠紙應該點拆呢 ? 又吾可以抽太出 , 大力少少又驚佢爛 , 應該點做好呢 ? 請各位大大指教 !!
nice ching, 我 30 號單吾知幾時有 ...
nice ching, 我 30 號單吾知幾時有 ...
KC@toys 發表於 24-8-2012 09:54 PM

應該好快有 , 我係23號單 , 早兩日已經叫我攞 , 30號單應該好快 !!!
回復 1# dvddvdhk

大大check左燈未啊???
already  30 號 ??
回復  dvddvdhk

大大check左燈未啊???
bunchan 發表於 24-8-2012 10:07 PM

未呀 , 而家吾知點拆d膠 , 大力又驚佢爛 , 吾知點萛 :30: 另外睇左說明書 , 佢話白燈變暗係正常 , 吾知係突登設計 , 定係解決吾到當正常呢 ??
電位D膠紙我直頭剪爛佢,冇問題,一切正常
電位D膠紙我直頭剪爛佢,冇問題,一切正常
Kimi_Leung 發表於 24-8-2012 10:20 PM

等我夜d放膽試下先 :45:
未呀 , 而家吾知點拆d膠 , 大力又驚佢爛 , 吾知點萛  另外睇左說明書 , 佢話白燈變暗係正常 , 吾知 ...
dvddvdhk 發表於 24-8-2012 10:15 PM

我尋日發現燈呢個問題後,我就將之前除左電既mk5安左mk1既電,一路開到而家,成24個鐘咁滯,重好光吓……
如果隻mk1咁係正常我都唔知講咩好啦……

haha...師兄,我都係今晚拎左Mark 1,唔使淨係對住叠單...呢隻我真係等左好耐,好在當初無高追,好耐無試過咁興奮!! 下張單就係DX 10,另一期待之作!!
回復 6# dvddvdhk

我都係就咁剪左d膠紙就算....
其實電位既膠紙係有位比你meet開的~ching細心少少就睇到:he:
小弟當日都好似ching咁拉又唔係唔拉拉又唔係~:unhappy:
只要拉出少少~就可以meet到D膠紙~!:$
anyway~恭喜ching有新玩具玩!:71:
頭像被屏蔽
I use cutter... :shy:

And I'm playing it now~~~~
大大重有幾多野未攞:65: