Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] [Mark 1 2.0] 當訂單變成實物

其實電位既膠紙係有位比你meet開的~ching細心少少就睇到
小弟當日都好似ching咁拉又唔係唔拉拉又唔係~ ...
sonsonsun 發表於 24-8-2012 11:38 PM

呢個換電位條條fing咁,真係好易整斷條電線,未拎嘅師兄要小心呢個位,好彩師兄你講一講,側邊條膠紙都幾難搣吓....
我尋日發現燈呢個問題後,我就將之前除左電既mk5安左mk1既電,一路開到而家,成24個鐘咁滯,重好光&#2152 ...
neo.L 發表於 24-8-2012 11:08 PM

咁神奇 !! 一陣有時間要試真d , 睇下今次sad吾sad先:66:
haha...師兄,我都係今晚拎左Mark 1,唔使淨係對住叠單...呢隻我真係等左好耐,好在當初無高追,好耐無試 ...
Pixiv 發表於 24-8-2012 11:15 PM

係呀 , 我都好興奮 , 可以用正價吾使高追 , 入到件好玩既玩具 , 不枉等左你7個月 !!
其實電位既膠紙係有位比你meet開的~ching細心少少就睇到
小弟當日都好似ching咁拉又唔係唔拉拉又唔係~ ...
sonsonsun 發表於 24-8-2012 11:38 PM

多謝師兄指教:64:
大大重有幾多野未攞
Hongboy 發表於 25-8-2012 12:11 AM

答案就係其中一張相度:34:
我既訂單一張都未清到 最快都要等Hawkeye...:42:
我既訂單一張都未清到 最快都要等Hawkeye...
玩具王者 發表於 25-8-2012 01:09 AM

苦等又無得玩既心情我完全明白 , 希望師兄都可以快d有野玩啦 !!!
恭喜師兄有新玩具(玩)!我隻又中招啦左手燈唔著!頭雕頭髮甩油!
真係中開有感情架!:63:
MK1應該放火燒咗疊單佢:he:
{:3_131:}
nice ching, 我 30 號單吾知幾時有 ...
KC@toys 發表於 24-8-2012 09:54 PM

我2月單,膽粗粗上去都拎到。
恭喜大大有新玩具玩~~~~~~~~~:77:
恭喜師兄有新玩具(玩)!我隻又中招啦左手燈唔著!頭雕頭髮甩油!
真係中開有感情架!
emme 發表於 25-8-2012 09:56 AM

咁慘 !! 快d上去換過隻 , 燈方面我都未有時間試 , 希望無野啦 !!
恭喜大大有新玩具玩~~~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 25-8-2012 11:22 AM

師兄你有無訂到 ? 我覺得真係做得好仔細呢 !!
我都想我手頭上既單變成實物....
等佢出大貨, 到有貨喺手已經成為最奢侈既事.
師兄你有無訂到 ? 我覺得真係做得好仔細呢 !!
dvddvdhk 發表於 25-8-2012 11:33 AM

呢隻無呀!!~~~~:38: 無愛~~~~~~~~:73: