Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Hard-Moriko

[玩具報告] 心念攻擊!!!!S.H.F Silver Crow(手機圖)+加速世界雜談

綸出現的一剎,真的只有一剎..
綸出現的一剎,真的只有一剎..
dhk34 發表於 27-8-2012 06:49 PM

我果然冇睇錯~
Silver Crow  大切斷:*
想問 裝上對翼時, 對翼有銀色果面係面向前方 , 定 透明果面  面向前方????
想問 裝上對翼時, 對翼有銀色果面係面向前方 , 定 透明果面  面向前方????
az123 發表於 9-9-2012 03:18 PM

透明果面~:):)
好型喎~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
我都超喜歡加速世界呀!
要多謝樓主分享,佢O既配件真係多,應該都幾好玩,對翼仲比想像中靚好多.
但係D分模線太明顯了,買唔落手,有少少好失望,我會等FIGMA
今日買咗S.H.F Silver Crow同METEOR Storm,但係我淨係做Silver Crow算~
今日未能問爸爸借單反.. ...
Hard-Moriko 發表於 24-8-2012 08:16 PM

brother....which one better? rise-6 or shf?
thx
模型果個造得好樣衰= =,,成型色亦都有D偏差囉我覺得...