Toysdaily 玩具日報

樓主: Hard-Moriko

[玩具報告] 心念攻擊!!!!S.H.F Silver Crow(手機圖)+加速世界雜談

好似金屬色麻麻,模型好d咁
mf_c2000 發表於 25-8-2012 01:43 PM

我覺得好OK!(好過模型好多~:DD
果然没订错!!!
另外綸早就出场了,前几话也有些戏份
leoko 發表於 25-8-2012 02:58 PM

係!?<-----未追番動畫........
忘了&#38382;&#38382;,收翼&#26102;的&#30422;&#27809;有&#21527;?
leoko 發表於 25-8-2012 06:39 PM

&#27809;有................:53::53::53:
在下都選了SHF,覺得可扭可動性都會高過Figma,又有特效,而且對翼比Figma有心思,5係齋銀色不過隻銀 ...
zero2443 發表於 25-8-2012 09:26 PM

遲D我會入埋Figma~:shy:到時再比較下~:)
係啊.........真係爭好遠.......:(
係!?
Hard-Moriko 發表於 25-8-2012 11:38 PM

好似路人掉~~(冇看錯的話)
提示,skull兄(誤)再出場的一集...
好似路人掉~~(冇看錯的話)
提示,skull兄(誤)再出場的一集...
御姐喵 發表於 26-8-2012 12:12 AM

做路人太可惜了.........:42:
不過反正遲D一定會出場~:43:
不過我冇追動畫好耐.............遲D一次過衝晒佢~:DD
做路人太可惜了.........
不過反正遲D一定會出場~
不過我冇追動畫好耐.............遲D一次過衝 ...
Hard-Moriko 發表於 26-8-2012 12:50 AM

真要&#35762;的&#35805;第1&#35805;最后就出&#22330;了,2&#20010;OP里&#20174;&#27809;少&#36807;她
&#27809;有................
Hard-Moriko 發表於 25-8-2012 11:38 PM

真&#27809;有?????
真要&#35762;的&#35805;第1&#35805;最后就出&#22330;了,2&#20010;OP里&#20174;&#27809;少&#3680 ...
leoko 發表於 26-8-2012 01:08 AM

真!?綸現實身份,Game角色唔算~真係第1集就有?
真&#27809;有?????
leoko 發表於 26-8-2012 01:08 AM

是的,沒有.........:53:
做路人太可惜了.........
不過反正遲D一定會出場~
不過我冇追動畫好耐.............遲D一次過衝 ...
Hard-Moriko 發表於 26-8-2012 12:50 AM

我覺得係制作組故意路人玩野...
是的,沒有.........
Hard-Moriko 發表於 26-8-2012 01:24 AM

希望FIGMA的都&#27809;吧...
真!?綸現實身份,Game角色唔算~真係第1集就有?
Hard-Moriko 發表於 26-8-2012 01:23 AM

其&#23454;我是&#36830;假想体一起算的
頭像被屏蔽
今日無聊冇野做...開左第1集黎睇...
之後就中毒啦...睇黎要快D買返隻返黎解毒先得:55: