Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[活動展覽] TAMASHII NATION 2012 會場限定販賣品 官方圖 (追加限定品官圖P8)

果然日本自己本土 D 展覽係正好多...
一同香港之前個個相比...
:50:
忍痛已訂 H-01,怕香港魂 shop 冇
果然日本自己本土 D 展覽係正好多...
一同香港之前個個相比...
36韜 發表於 22-9-2012 12:05 AM

呢個係tamashii nation 上次香港個個係tamashii festival
想入freedom。。.但好貴。。吾知有咩吾同呢?:63:
回復 79# TSING~YI

顏色:77:
不過如果隻 FREEDOM PRISM COLOUR 出到好似之前隻 00 TRANS ARM 的幻紫 VER 咁正就值的...

如果出普通珍珠色就...算罷啦...都係買隻普通版算LA
想入freedom。。.但好貴。。吾知有咩吾同呢?
TSING~YI 發表於 22-9-2012 08:21 AM

隻魂展Metal Build Freedom同普通版Metal Build Freedom既分別, 應該就差不多等於Metal Composite 1006 及 1008的分別: Prism Coating.
當然, 如果做到Meal Composite 1002 (Hong Kong Night Ver.) 果種Special Coating就更加正!  :71:
不過收得萬八yen, 都應該唔會差得去邊.  返到香港要成兩牛幾呀陰公! :67:  
今年我已幾入左三隻Metal Build 了.   :59:

頑仔H-01 開幾$訂???
隻魂展Metal Build Freedom同普通版Metal Build Freedom既分別, 應該就差不多等於Metal Composite 1006 ...
傲龍未展 發表於 22-9-2012 10:40 AM

但呢隻別色真係有d鷄肋...佢吾似00 trans 係劇中有出過...:67:
wa....一次入呢三隻metal build 。。。我估依家要過萬。。:56:
有冇人知H01做緊幾多錢??
可否PM我價錢THX:64::64:
我仲未睇得出有咩吾同。。。。。。:56:
大大....有冇多D相??
隻魂展Metal Build Freedom同普通版Metal Build Freedom既分別, 應該就差不多等於Metal Composite 1006 ...
傲龍未展 發表於 22-9-2012 10:40 AM

師兄,我今年入左三隻Metal Build+兩隻 composite :79: