Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[活動展覽] TAMASHII NATION 2012 會場限定販賣品 官方圖 (追加限定品官圖P8)

有冇師兄知道香港之後係咪有魂展??係咪有行版??
死啦隻 Wing Zero Custom 同女王好中添! 但係會場限定, 即係得 "廿 who" 同 "衣悲" 會有, 即係要食炒價...:die:
頭像被屏蔽
香港之後係咪有魂展??  no news now

係咪有行版?  之前魂展G-3 Gundam, RX-78-1 都有行, 我覺有機有行版, wait more news.

有冇師兄知道香港之後係咪有魂展??係咪有行版??
kevin629 發表於 24-8-2012 10:30 PM
SC電王啊...
希望會香港魂展有...
有冇知地址邊度訂卡隆
香港之後係咪有魂展??  no news now

係咪有行版?  之前魂展G-3 Gundam, RX-78-1 都有行, 我覺有機有行版 ...
taken 發表於 24-8-2012 11:49 PM

未必有,上次日本魂展果堆,今次一隻都冇,紫龍,洛克人都冇,
回復 19# taken

如果隻00有行就吳會有依家依個局面
中左隻卡隆,好想訂:shy:
早排先有香港魂展, 短期未必有.....但唔賣得有機做魂店限定再賣.

SC電王啊...
希望會香港魂展有...
御姐喵 發表於 24-8-2012 11:58 PM
stonekeung01 發表於 25-8-2012 11:14 AM

卡隆~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:love:
點解隻`8000yen的SGGG唔係初次發佈的這一隻.....非常失望.....

:53: 搞乜.野....睡記!!!
點解隻`8000yen的SGGG唔係初次發佈的這一隻.....非常失望.....

搞乜.野....睡記!!!
CAR9889 發表於 25/8/2012 11:18

Using electroplating would increase the production cost, then Bandai will earn less!!!!
Bandai will never give good thing to you!!!!!
stonekeung01 發表於 25-8-2012 11:14 AM

隻卡隆愈睇愈正