Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[活動展覽] TAMASHII NATION 2012 會場限定販賣品 官方圖 (追加限定品官圖P8)

點解隻`8000yen的SGGG唔係初次發佈的這一隻.....非常失望.....

搞乜.野....睡記!!!
CAR9889 發表於 25-8-2012 11:18 AM

如果佢用呢隻金...你一定後悔...因為會甩一塊塊漆出黎...宜家佢出創聖既磨沙金仲好
:31:超電王必殺對翼真係無......失望了
我的妖精女王, Sheryl...
What's going on
:time:
C3 Japan

隻WING 係唔係得對翼係珍珠白? 個BODY D 白係唔係普通白?
隻WING 係唔係得對翼係珍珠白? 個BODY D 白係唔係普通白?
riisdi 發表於 28-8-2012 01:20 PM

http://tamashii.jp/special/tamashii_nation/items.html

睇官網既圖 , 全身都好似係珍珠色
聖闘士聖衣神話EX
ジェミニカノン
~~~~~~~~~~~~~~~~I need it, but .......price is......
頭像被屏蔽
其實都唔洗急著訂,遲些魂shop一定開訂,而且,分分鐘香港魂shop都有。
聶風 發表於 28-8-2012 02:32 PM

"遲些魂shop一定開訂" 好似不是必然.......
不過B記想吸多金的話,就會這樣做!!!
頭像被屏蔽
你地吳好攪錯wo ,魂shop限定同魂shop抽選限定係兩回事來
睇官網既圖 , 全身都好似係珍珠色
chal 發表於 28-8-2012 02:13 PM

O甘OK WO.... 頂... 有原色呢隻好雞肋...
如果冇記錯,最近個幾次,魂shop是有開買的,但有一些冇咁受歡迎的產品,香港商家只是沒有開訂。
聶風 發表於 28-8-2012 03:34 PM

如果係就好... 無O甘貴... 通常大概幾時先知有無?
等慢貨...唔出魂限, 一係唔玩, 此終太雞肋...